DEN ja Taaleri mittavaan yhteistyöhön – 700 Talliosake-tilaa mikroyrityksille logistiikan valtaväylille

 

DEN Finland Oy ja Taaleri Tallikiinteistöt -rahasto ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen puitteissa DENin tavoitteena on toimittaa Taalerin rahastolle vuoden 2021 loppuun mennessä 20–25 Talliosake-hallia eli noin 700 yksittäistä vuokrattavaa tilaa Suomessa ja Ruotsissa. Yritykset solmivat esisopimukset noin puolet sopimuskokonaisuudesta kattavista toimituksista syyskuussa. Ensimmäiset hallit siirtyvät rahaston omistukseen jo tämän vuoden aikana.

 

 Kyseessä on Suomen ensimmäinen Talliosake-tyyppinen rahasto, johon DEN sekä toimittaa tilat että toteuttaa, vuokraa ja isännöi valmiit Taalerin rahaston kohteet.

 

Rahaston omistukseen siirtyvät hallit rakennetaan logistisesti keskeisille paikoille pääosin Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun talousalueille sekä Ruotsissa suur-Tukholman talousalueelle. Tiloista noin 2/3 toteutetaan Suomeen ja kolmasosa Ruotsiin.

 

–Taaleri-yhteistyö nopeuttaa DENin Talliosake-konseptin levittämistä Ruotsissa, jossa ensimmäiset Talliosakkeet ovat jo täyteen vuokrattuja. Myös kotimaassa vahvistamme Taaleri-yhteistyön avulla merkittävästi tähän mennessä noin 4000 tilan Talliosake-verkostoamme, sanoo Talliosakkeen liiketoimintajohtaja Markus Alitalo.

 

Tilojen tärkein käyttäjäryhmä ovat mikroyritykset. Tiloja hankkivat myös työskentely- ja harrastetiloja kaipaavat yksityishenkilöt. Talouselämän rakennemuutos lisää mikroyritysten määrää ja uusien asuntojen tehokkaammat neliöt luovat tilatarpeita vapaa-ajan harrastamiseen ja tavaroiden säilyttämiseen.

 

–Tämä on erittäin merkittävä etappi DENille. Talliosake-tuote on osoittautunut menestykseksi markkinoilla, joissa erityisesti pien- ja mikroyritykset kaipaavat hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevia nykyaikaisia toimi- ja tuotantotiloja sekä yhä enemmän tiloihin liittyvää kattavaa palvelutarjontaa, kertoo Markus Alitalo.

 

Lisätietoja:

Markus Alitalo

liiketoimintajohtaja, Talliosake & Talli

markus.alitalo(at)talliosake.fi

+358 40 545 9373

 

Talliosake tarjoaa monipuolisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia tiloja yrittäjille ja kuluttajille. Muun muassa mikroyritysten määrän kasvu, kaupungistuminen, tiivis asuminen ja tavaramäärän kasvu luovat kasvavissa määrin kysyntää toimitiloille ja yksityishenkilöiden harrastustiloille sekä pienvarastoille.

 

Taaleri Tallikiinteistöt Ky on vaihtoehtorahasto, jonka tavoitteena on sijoittaa varansa talliosakekohteisiin Suomessa ja Ruotsissa. Rahasto tarjoaa moderneja, monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin sopivia tiloja yritys- ja yksityisasiakkaille. Taaleri Tallikiinteistöt -rahasto avattiin sijoittajille syyskuussa 2018 ja vuoden loppuun mennessä sijoitussitoumuksia kerättiin yhteensä noin 300 sijoittajalta. Rahasto on aloittanut sijoitustoimintansa.