DEN Tekniikka – ja kohteet valmistuvat sujuvasti aikataulussa

Oma talotekniikkayksikkömme tekee DENin talotuotannosta aivan poikkeuksellisen. DEN Tekniikan 120 ammattilaista vastaavat muuttovalmiiden Designtalo-, Ainoakoti- ja Finnlamelli-kotien sekä Talliosakkeiden LVI- ja sähkösuunnittelusta, asennuksista, työnjohdosta ja -valvonnasta kaikkialla Suomessa.

DEN Tekniikalla on alan pisin kokemus muuttovalmiiden pientalojen rakentamisesta. Yli 25 toimintavuotemme aikana olemme hioneet toimintatapamme poikkeuksellisen tehokkaiksi. Mukanamme on aina kaikki tarvittavat tarvikkeet ja välineet, jotta valmista tulee kerralla eikä työmaa ei joudu odottamaan talotekniikan asennuksia. Teemme työmme heti oikein ja huolellisesti, jolloin rakennusaika ei veny uudelleentekemisen ja korjausten takia.

Toimintatapamme tekevät meistä alan tehokkaimman muuttovalmiiden kotien toimittajan. Tunnemme myös omien talojemme talotekniikan kuin omat taskumme, sillä työssä on mukana vain oma, osaava henkilökuntamme – alihankkijoita emme käytä ollenkaan.

Vahva oma tuotekehitys

Pitkä yhteinen matkamme DENin talo- ja tilamerkkien kanssa merkitsee meille mahdollisuutta jatkuvasti kehittää aidosti parempia LVI- ja sähköteknisiä ratkaisuja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä talojen suunnittelun ja muun toteutuksen kanssa, mitä etua ulkopuolisella kumppanilla ei olisi.

DEN Tekniikan kehittämä, patentoitu teknisen tilan lattiaelementti

Alaa mullistaneisiin innovaatioihimme kuuluu mm. patentoitu, tehdasvalmisteinen pientalojen taloteknisen tilan lattiaelementti, joka asennetaan työmaalla suoraan paikoilleen. Kaikki kohteen mukaiset LVI- ja sähköläpiviennit ilmanvaihtoa, lämmitystä ja sähköä varten ovat valmiiksi täysin oikein tehtyinä, mikä eliminoi mahdollisuuden virheratkaisuihin työmaalla.

Olemme myös tehneet useita innovaatioita mm. sähkökeskuksien ja valaistuksen parantamiseksi.

Lisätietoja:

Timo Klasila, talotekniikan johtaja
timo.klasila(at)den.fi, puh. 040 553 2881

Kari Klasila, LVI-yksikön päällikkö
kari.klasila(at)den.fi, puh. 040 843 3165