Rakennamme elämästä parempaa tila kerrallaan.

DENin Kodit-liiketoimintaan kuuluvat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli sekä DENin ja K-Raudan yhteistyömallisto Ainoakoti, sekä talotekniikan suunnittelu- ja asennuspalvelut. Tilat-liiketoimintaan sisältyvät Talliosake- ja Ruotsissa Talli-monitoimitilamerkit.

Strategiamme elementit 2021–2025:

Tilaa unelmille

DEN on vakiinnuttanut asemansa muuttovalmiiden puu- ja hirsirakenteisten kotien sekä ainutlaatuisten monitoimitilojen markkinajohtajana ja edelläkävijänä. On aika siirtyä kasvussa ja kehityksessä seuraavaan vaiheeseen.

Tehtävämme on toteuttaa unelmia tila kerrallaan. Kehitämme tuotteita ja palveluita, jotka tekevät elämän ja toiminnan tuottamissamme tiloissa helpommaksi ja mukavammaksi. Kodit- ja Tilat-liiketoiminta-alueemme palvelevat asiakkaitamme erilaisissa tiloihin liittyvissä tarpeissa pidempään ja kattavammin koko elinkaarella.

Muutosmatkallamme etenemme talojen ja tilojen toteutuksesta erilaisiin asumiseen ja tilojen käyttöön liittyviin lisäpalveluihin, ja lopulta todelliseen huolenpitoon, ihmisten onnellistamiseen ja elinkaaren mittaisiin palveluihin.

Lue lisää

Trendit, jotka muuttavat maailmaa – ja meitä

Toimintaamme vaikuttavat useat megatrendit. Demografian muutoksiin kuuluvat esimerkiksi kaupungistuminen sekä vanheneva väestö, joka kaipaa asumiseen ja tilankäyttöön helppoutta. Muuttumattomana sen sijaan säilyy ihmisten halu asua omakotitalossa.

Ilmastonmuutos pitää ottaa huomioon paitsi talojen ja tilojen suunnittelussa myös kaikessa toiminnassamme, läpi tuotantoketjun.

Resurssiniukkuus koskee raaka-aineita, energiaa ja työntekijöitä. Siksi toimimme aina mahdollisimman tuottavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Teknologisoituminen tarkoittaa uutta teknologiaa jokaisen arjessa, taloissa ja tiloissa. Se tarkoittaa myös toimintamme entistä tehokkaampaa johtamista datalla ja tiedolla parhaiden ja vastuullisimpien tulosten saavuttamiseksi.

Tavoitteena paras asiakaskokemus

Haluamme, että kanssamme on helpompaa, hauskempaa ja nopeampaa asioida kuin kenenkään muun aiemmin. Haluamme olla asiakkaiden ykkösvalinta ja osoittaa olevamme heidän luottamuksensa arvoinen.

Halutuin kumppani

Haluamme toimia verkostomaisesti luotettavien kumppaneidemme kanssa ja kehittää yhdessä heidän kanssaan parhaita ratkaisuja ja lisäarvoa kaikille osapuolille: asiakkaalle, kumppanillemme ja meille.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on aina ollut yksi perusarvoistamme. Koemme, että alamme johtavana toimijana meillä on sekä velvollisuus että mahdollisuus saavuttaa jotain erityistä vastuullisuudessa. Haluamme omalta osaltamme vauhdittaa alan siirtymää hiilineutraaliksi.

Jatkamme vastuullisuuden laaja-alaista kehittämistä läpi kaiken toiminnan, kumppanuuksien ja tuotteiden.

Innostavan kulttuurin työpaikka

Ilman ihmisiä ja jaettua kulttuuria yritys on vain ontto tila. Siksi panostamme aina enemmän ihmisiin ja heidän innostavaan johtamiseensa.

Vahvat arvomme ohjaavat meitä toimimaan oikein toisiamme, asiakkaitamme ja muita kohtaan. Emme tavoittele yhtään mitään sen vähempää kuin huippuluokan työntekijäkokemusta. Se tekee meistä halutun työnantajan ja antaa positiivisia kokemuksia myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.