Toteuta
unelmasi.
Hintatakuulla.

hintatakuu leima

Oma unelmien koti. Se, jota olet hahmotellut kalenterin kulmaan palavereissa ja josta olet haaveillut hämärinä lauantai-iltoina sohvannurkassa. Oletko viime aikoina huomannut, että haave omasta kodista nousee mieleesi yhä useammin, mutta projektin aloittaminen mietityttää?

Me Den Finlandilla olemme sitä mieltä, että rakennusprojekti kannattaa aloittaa silloin, kun aika on omalle perheelle sopiva. Markkinatilanteesta riippumatta. Siksi loimme hintatakuun turvaamaan matkaasi kohti unelmiesi kotia. Hintatakuun ansiosta rakennusprojektisi budjetti pitää ja muuttovalmiin kodin rakentajana olet turvassa ilman kristallipalloakin.

Muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtajana me DENillä tarjoamme sinulle parhaat ratkaisut omien unelmiesi toteuttamiseen. Olemme Suomen suurin pientalotoimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus pientalojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Siipiemme suojista löytyy suomalaisille tutut talobrändit Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, ja olemme omistajana vakavarainen – Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa kuulumme Suomen vahvimpiin yrityksiin (AA+/AAA).

Hintatakuu, joka toimii molempiin suuntiin. Mitä tämä tarkoittaa?

Annamme hintatakuun Designtalolta, Finnlamellilta ja Ainoakodilta ostetuille uusille talopaketeille toistaiseksi. Hintatakuu turvaa uuden talopakettisi budjetin niin hintojen nousun kuin laskunkin varalta:

 1. Sitoudumme hyvittämään sinulle erotuksen, mikäli talopakettiemme hinnat laskevat.
 2. Hintatakuu kattaa myös sen, ettei sovittuja hintoja koroteta.

 

Tutustu kampanjaehtoihin

 

Tutustu tarjontaan alta ja löydä kumppani unelmiesi kodin toteuttamiseen!

Muuttovalmiiden talojen markkinajohtajan kanssa toteutat puitteet elämäsi parhaimpiin hetkiin helposti. Tärkeintä on, että sinä voit tehdä perheellesi parhaan valinnan.

Miksi Designtalo?

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallisto on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydetään perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Designtalolla tunnetaan erityistä ammattiylpeyttä osaamisen korkeasta tasosta ja siitä, että asiakas on aina ollut tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Designtalo toi muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tietää miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Viimeistelyn laatu on alan parasta, myös siksi Designtaloa suositellaan.

Tutustu Designtaloon

Hirsitalon hankinta voi olla myös mielenrauhaa erinomaisesta valinnasta. Finnlamelli on Suomen suosituin muuttovalmiiden hirsitalojen rakentaja, joka huolehtii kotisi valmistumisesta alusta loppuun.

Miksi Finnlamelli?

Modernin asumisen mahdollisuuksia

Finnlamellin muunneltava talomallisto on lähtöruutu mielikuvituksellesi. Suunnittele itsesi näköinen koti – tai valitse kevyemmin muunneltava, yllättävän edullinen Rehti-malli.

Muuttovalmis yhdellä sopimuksella

Oman kodin rakentaminen on yksi isoimmista projekteista, joihin voit elämäsi aikana ryhtyä. Finnlamelli on tehnyt sen sinulle niin helpoksi kuin mahdollista vastaamalla kaikesta kotisi rakentamiseen liittyvästä.

10 vuoden painumattomuustakuu

Finnlamelli tarjoaa ainoana Suomen markkinoilla 10 vuoden painumattomuustakuun. Finnlamellin RYHTI-hirsi mahdollistaa ainutlaatuisen kestävän ja modernin hirsitaloarkkitehtuurin.

Pisin kokemus lamellihirrestä ja muuttovalmiista hirsitaloista

Asiantuntemus syntyy kokemuksesta. Finnlamelli on valmistanut lamellihirret omalla tehtaallaan jo kohta 30 vuoden ajan. Finnlamelli toi ensimmäisenä muuttovalmiin hirsikodin suomalaisille kodinrakentajille.

 

Tutustu Finnlamelliin

Valitessasi uudeksi kodiksesi Ainoakodin valitset kodin, jonka rakentaminen on tehty sinulle  mahdollisimman helpoksi.

Miksi Ainoakoti?

Koti helposti K-Raudasta

Kun valitset Ainoakodin, saat myös kumppaniksesi alan parhaan: tutun, paikallisen K-Raudan ja sen kattavat palvelut sekä laajan valikoiman.

Laaja valikoima

Ainoakodin ammattilaisten suunnittelemat puu- ja hirsitalomallistot ovat täynnä fiksuja, toimivia koteja, joissa arki sujuu.

Ammattitaitoinen talomyyjä apunasi

Ainoakodin ammattitaitoinen talomyyjä on apunasi talon suunnittelussa ja opastaa sinua fiksujen valintojen tekemisessä.

Muokattava talopaketti muuttuu kodiksi

Koti, joka vastaa sinun ja perheesi toiveita. Voit tarpeen mukaan muokata Ainoakodin muunneltavia talomalleja yhdessä talomyyjän kanssa.

 

Tutustu Ainoakotiin

Kampanjaehdot

 

 • Kampanjan voimassaoloaika: hintatakuu annetaan uusille sopimuksille toistaiseksi.
 • Hintatakuu koskee muuttovalmis-, sisustusvalmis ja talopaketteja.
 • Antamalla asiakkaalle hintatakuun sitoudumme hyvittämään asiakkaalle erotuksen, mikäli talopakettiemme hinnat laskevat.
 • Kaupantekohetkellä sopimukseen kirjataan tarkempi hinnan tarkastusajankohta. Allekirjoitetun kauppasopimukseen kirjattuja kampanjaehtoja ei muuteta ja hintatakuu kattaa myös sen, ettei sovittuja hintoja koroteta.
 • Hinnan tarkastusaika: Hinnan tarkastusaika sovitaan kaupantekohetkellä voimassa olevan tarkastusaikataulun mukaisesti. Tarkastusaika on noin 1-3 kk kaupantekohetkestä. Jos hinnastohintaa lasketaan ja sen jälkeen nostetaan ennen viimeistä tarkastusaikaa, saa asiakas kuitenkin hintatakuun oikeuttaman alennuksen.
 • Hintojen laskiessa: Mikäli talopakettien mallistohinnat laskevat, tarkistamme sovittujen kauppojen hinnat automaattisesti ja olemme suoraan itse yhteydessä asiakkaaseen.
 • Hintatakuun hyvitystä ei voi hyödyntää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.
 • Tarkemmat kampanjaehdot ja tarkastusaikataulut kauppasopimuksessa.
 • Pidätämme oikeuden yleisten kampanjaehtojen muutoksiin.