Janika Vilkman nimitetty DEN-konsernin lakiasiainjohtajaksi

Janika Vilkman on nimitetty DEN-konsernin lakiasiainjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 4.10.2021 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Delete Group Oyj:n lakiasiain- ja yritysvastuujohtajan tehtävästä.

Janika Vilkmanilla on yli 10 vuoden kokemus rakennusalan juridiikasta ja sopimuksista, yrityskaupoista ja yhtiöoikeudesta. Hän vastaa konsernin lakiasioiden lisäksi yritysvastuun kehittämisestä.

”DEN haluaa olla toimialan suunnannäyttäjä ja tarjota asiakkailleen huippuluokkaisen asiakaskokemuksen. Vastuullisuus ja hankkeen sujuvuus ovat monelle asiakkaalle merkittävä seikka talo- ja tilaprojekteissa, ja Vilkman tulee omalta osaltaan kehittämään ja tukemaan näitä. Olen todella iloinen, että saimme hänet mukaan tiimiimme”, kertoo DEN-konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

”Yhtiön kasvu jatkuu suunnitellusti. Panostamme jatkossa alan parhaaseen asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tukemiseen modernien työkalujen avulla. Janikan tausta ja kokemus sekä tinkimätön asenne tuovat meille uutta voimaa edesauttamaan kasvua.”

”DENin tarina on vailla vertaa, ja on todella hienoa päästä työskentelemään Suomen johtavan talo- ja tilatoteuttajan palveluksessa huippuammattilaisten kanssa. Innolla lähden omalta osaltani viemään DENin tarinaa eteenpäin”, sanoo Janika Vilkman.

 

Lisätiedot:

Jussi Niemelä, toimitusjohtaja, DEN Group Oy
puh. 0400 462 696, jussi.niemela@den.fi