Helpotamme asiakkaan elämää ja tarjoamme yhä vaivattomampia ja valmiimpia ratkaisuja.

DEN Group toimii Tilat-, Kodit- ja Palvelut-liiketoiminta-alueilla, joissa se on johtava toimija valikoiduissa segmenteissä ja sillä on monipuolinen palveluportfolio.

 

Strategian kulmakivet

Kasvua kannattavasti 

DEN Group on kasvanut vahvasti, ja tavoitteena on jatkaa liikevaihdon ja käyttökatteen kasvua.

DEN on Tilat-, Kodit- ja Palvelut-liiketoiminta-alueilla johtava toimija valikoiduissa segmenteissä. Sillä on monipuolinen palveluportfolio. DEN toimii markkinasegmenteissä, jotka tarjoavat kasvumahdollisuuksia. Asiakkaat haluavat yhä valmiimpia ja vaivattomampia kodin ja tilojen ratkaisuja ja tarvitsevat monitoimitiloja yrittäjyyteen, harrastuksiin ja vapaa-aikaan.

Lue lisää

Toimintaympäristön muutokset

Kaupungistuminen ja pitkään jatkuva muuttoliike, käyttäjien yksilölliset tarpeet ja pyrkimykset yhä vaivattomampaan ja riskittömämpään elämään, hyvinvointi, ekologisuus ja kestävä kehitys avaavat kasvumahdollisuuksia. DEN on edelläkävijä ja on jo tarttunut uteliaasti ja rohkeasti toimintaympäristön muutoksiin uusilla tavoilla ja tavalla, joka helpottaa asiakkaan elämää ja tuo lisää arvoa asiakkaille.

Tyytyväisimmät asiakkaat

DENin strategian keskiössä on asiakas. Asetamme asiakkaan ja käyttäjien tarpeet aina keskelle. Olemme helposti lähestyttäviä, palvelevia ammattilaisia. Tavoitteenamme on tehdä kodin tai tilan ostajalle yksilöllisen tilaunelman toteuttamisen mahdollisimman vaivattomaksi ja riskittömäksi. DEN on helpoin tapa tehdä unelmistasi totta!

Kattavimmat ja innovatiivisimmat palvelut

DEN palvelee asiakasta kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä ratkaisuissa. DENin brändit tarjoavat kattavan ja jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoiman kotien ja tilojen suunnitteluun, rakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin, käyttöön, vuokraukseen ja elinkaaripalveluihin. Käytännössä tämä merkitsee entistäkin valmiimpia toimitussisältöjä, erilaisiin yksilöllisiin tarpeisiin ja arvostuksiin sopivia tuotebrändejä sekä tonttihankinnasta kiinteistön ylläpitoon liittyvää palvelu- ja tuotetarjontaa.

Lue lisää

Tehokas kokonaistoteutus

Pitkälle hiottu toteutusprosessimme varmistaa laadukkaan lopputuloksen asiakkaille. DEN on tehokas ja laadukas toteutusorganisaatio, jossa koko toteutus on omissa käsissä suunnittelusta omiin tehtaisiin ja omaan talotekniikkaan, yhdessä vakiintuneiden kumppaneiden täydentämänä. DENiläinen on tinkimätön työnsä laadusta ja edelläkävijä myös työturvallisuudessa.

Edelläkävijyys

DEN-konseptin kehitys on sen vahvojen brändien tarina, jota on halki vuosien leimannut yrittäjien näkemyksellisyys, markkinoita muuttava innovatiivisuus ja ennakkoluuloton uuden teknologian hyödyntäminen. Annamme panoksemme yhteiskunnan muuttumiseen uusilla asumisen ja työnteon ratkaisuilla. Olemme mukana asiakkaidemme suurimmissa taloudellisissa investoinneissa, oman kodin tai toimitilan hankinnassa. Haluamme jatkossakin olla edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkaille vielä enemmän.

Paras työpaikka

DENin tapa toimia on tinkimätön, mutta tärkeilemätön. DENissä ollaan energisiä, nopeita ja ketteriä, toisiaan tukevia ja arvostavia joukkuepelaajia. DENiläinen pääsee tekemään erityisen merkityksellistä työtä asiakkaan elämän tärkeimpien päätösten parissa. DEN on utelias ja jatkuvasti halukas kehittymään ja edistämään myös ympäristön kannalta kestävää kehitystä.