Arvontasäännöt

 1. Arvonnan järjestäjä: DEN Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa
 2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä.
 3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 27.1.-31.12.2024 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan puolivuosittain 28.6. ja 21.12. DEN pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
 4. Palkinto: DEN arpoo kilpailuaikana kyselyyn vastanneiden kesken 100 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.com -lahjakortin.
 5. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa arpajaisveron.
 6. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan.
 7. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua vastaamalla DEN Finland Oy:n asiakkailleen lähettämiin NPS-kyselyihin. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.
 8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, voitto mitätöityy.
 9. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. 
 11. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.