DEN =
Tilat + Kodit + Palvelut

DEN tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä. Tämä päämäärä on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. DEN tarjoaa kattavan ja jatkuvasti kehittyvän koti- ja tilatuotevalikoiman.

Pitkälle hiottu toteutusprosessimme varmistaa laadukkaan lopputuloksen asiakkaille. Tehokas toteutusorganisaatiomme sisältää suunnittelun, omat tuotantolaitokset Nivalassa ja Alajärvellä sekä DEN Tekniikan – näin koko toteutus on omissa käsissämme, vakiintuneiden kumppaneiden täydentämänä.

DENin tarjoama koostuu tiloista, kodeista ja palveluista. Varmistamme tilojen ketterän toimituksen sekä vaivattoman tavan hankkia täysvalmis omakotitalo. Asiakasta helpottaa, että voimme tarjota yhdellä sopimuksella ja kiinteään hintaan kokonaisurakat maatöineen ja omakotitalojen rakentamispalvelut suunnitelmineen – aina muuttovalmiiseen omakotitaloon saakka.

Tilat

Tiloja edustaa muunneltavia ja monikäyttöisiä tilaratkaisuja tarjoava Talliosake, joka on alansa markkinajohtaja Suomessa. Talliosake on luonut ainutlaatuisen monitoimitilakonseptin yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Tilat palvelevat niin toimitiloina, harrastustiloina, varastoina kuin sijoituskohteina. Talliosake on myös rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike, joka auttaa sijoittajaa vuokratason arvioinnissa ja sopivan vuokralaisen löytämisessä, sekä tekee vuokrasopimuksen sijoittajan puolesta. Keväällä 2018 Talliosake käynnisti toiminnan Ruotsissa.

Kodit

DEN Group on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa. Koteja edustavat Designtalo, Finnlamelli ja DENin ja Keskon yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Asiakkaiden apuna unelmien kodin suunnittelussa ovat koulutetut myyjät, jotka tietävät, miten haaveista tehdään totta.

Oma Tontti + Talo -tuotantomme välittää asiakkaalle samalla kertaa tontin ja sille rakennettavan Designtalo- tai Finnlamelli-kodin. Rakennuspaikat ovat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Palvelut

DENin koteja ja tiloja täydentävät kattavat suunnitteluun, rakentamiseen ja rakennusten elinkaareen liittyvät palvelut. DEN Tekniikka tarjoaa kokonaisvaltaiset LVIS-palvelut rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon.

Innovatiivisuutta ja rohkeaa yrittäjyyttä

DEN-konseptin kehitys on sen vahvojen brändien tarina, jota on halki vuosien leimannut yrittäjien näkemyksellisyys, markkinoita muuttava innovatiivisuus ja ennakkoluuloton uuden teknologian hyödyntäminen.

Designtalo

Pohjolan Design-Talo perustettiin vuonna 1989. Yritys ymmärsi markkinoiden trendit ja kuluttajien muuttuvat tarpeet. Se nousi muuttovalmis-konseptin johtavaksi kehittäjäksi ja saavutti tällä nopeimmin kasvavalla pientalosegmentillä markkinajohtajuuden. Vuonna 2019 Designtalo toi markkinoille ensimmäisen täysin avaimettoman ja muuttovalmiin talomalliston.

Designtalo panostaa vahvasti myös työturvallisuuteen. Tästä osoituksena on mm. oman patentoidun putoamissuojajärjestelmän kehittäminen ja käyttö.

Finnlamelli

Vuonna 1995 perustettu Finnlamelli ammentaa juurensa suomalaisen saha- ja hirsitaloteollisuuden pitkästä perinteestä ja osaamisesta. Tätä tietotaitoa jalostaen yritys nousi ekologisen hirsitalorakentamisen ja lamellihirsiteknologian johtavaksi kehittäjäksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Finnlamellin tuotannosta noin viidennes menee vientiin, pääosin Japaniin, Venäjälle ja USA:han.

Finnlamellin palvelut ulottuvat kotien ja huviloiden lisäksi myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin. Finnlamellin taustalla vaikuttavat ekologisen ja terveellisen rakentamisen perinteet.

Talliosake

Talliosake ymmärsi yhteiskunnan muuttumisesta johtuvan tarpeen ja loi nopeassa kasvussa olevan palvelun toiminnallisten tilojen tarpeessa oleville yrityksille, kuluttajille sekä vetovoimansa kasvattamista haluaville kunnille. Talliosakkeen tilat tarjoavat ratkaisun myös asuntosijoituskohdetta hakeville kiinteistösijoittajille. Vuonna 2018 Talliosake laajensi toimintansa Ruotsiin.