DEN =
Tilat + Kodit + Palvelut

Teemme unelmista totta

Kotimainen DEN tuo yhteen erityisen joukon talo- ja tilamerkkejä sekä ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: ihmisten asumisen, työskentelyn ja vapaa-ajan tilaunelmien toteuttaminen.

Emme ole eilisen teeren poikia: meillä on yli 30 vuoden kokemus pientalojen suunnittelusta ja rakentamisesta, ja Talliosakkeistakin yli 10 vuoden. Kokemus näkyy tekemisessämme varmuutena, hallittuina prosesseina ja syvälle iskostuneena asiakaspalveluhenkisyytenä.

Konsernina DEN on vahva toiminnallinen ja taloudellinen tuki brändeilleen: Designtalo, Ainoakoti, Finnlamelli, Talliosake sekä oma talotekniikkayksikkö DEN Tekniikka.

Talo- ja tilavalikoimamme tuotteet muovautuvat yksilöllisiksi kodeiksi ja tukikohdiksi liiketoiminnalle, harrastuksille ja varastointiin – käyttäjän tarpeiden mukaan.

Kokonaisvaltaiseen toimitusketjuumme kuuluvat talojen ja tilojen suunnittelu ja toteutus omilta tuotantolaitoksiltamme Nivalassa ja Alajärvellä aina muuttovalmiiksi asti. Asiakaspalvelu ja myynti kulkevat asiakkaan rinnalla koko hankinnan ajan. Näin koko toteutus on omissa käsissämme, vakiintuneiden kumppaneiden täydentämänä.

Tilat

Muunneltavia, monikäyttöisiä hallitiloja tarjoava Talliosake on alansa markkinajohtaja Suomessa. Talliosake on luonut ainutlaatuisen vuokra- ja myyntitilakonseptin yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille.

Tilat palvelevat niin toimitiloina, harrastustiloina, varastoina kuin sijoituskohteina. Talliosake on myös rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike, joka voi hoitaa sijoittajan puolesta koko vuokrausprosessin.

Talliosakkeet toimivat valmistuttuaan omina kiinteistöosakeyhtiönään, joka huolehtii tilojen hallinnosta ja huollosta. Yksittäiset tilat ovat 20–150-neliöisiä.

Talliosake on toiminut myös Ruotsissa vuodesta 2018.

Kodit

DEN Group on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa talobrändeillään Designtalo, Finnlamelli ja DENin ja Keskon yhteinen Ainoakoti. Asiakkaiden apuna unelmien kodin suunnittelussa ovat koulutetut myyjät.

Oma Tontti + Talo -tuotantomme välittää asiakkaalle samalla kertaa tontin ja sille rakennettavan Designtalo- tai Finnlamelli-kodin. Rakennuspaikat ovat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Palvelut

DEN Tekniikka hoitaa kokonaisvaltaisesti talojemme ja tilojemme LVIS-suunnittelun ja -asennukset.

Oman, vakiintuneen talotekniikkayksikön edut ovat vuosikymmenten aikana tulleet kristallinkirkkaiksi: olemme sujuvassa yhteistyössä voineet kehittää entistä parempia taloteknisiä ratkaisuja taloihimme sekä asiakkaan että työmaan näkökulmasta. Nämä innovaatiot antavat erityistä varmuutta toteutukseen ja tekevät asumisesta mukavaa ja turvallista pitkälle tulevaisuuteen.

Innovatiivisuutta ja rohkeaa yrittäjyyttä

DEN-konseptin kehitys on sen vahvojen brändien tarina, jota on halki vuosien leimannut yrittäjien näkemyksellisyys, markkinoita muuttava innovatiivisuus ja ennakkoluuloton uuden teknologian hyödyntäminen.

Designtalo

Pohjolan Design-Talo perustettiin vuonna 1989. Yritys ymmärsi markkinoiden trendit ja kuluttajien muuttuvat tarpeet. Se nousi muuttovalmiskonseptin johtavaksi kehittäjäksi ja saavutti tällä nopeimmin kasvavalla pientalosegmentillä markkinajohtajuuden. Vuonna 2019 Designtalo toi markkinoille ensimmäisen täysin avaimettoman ja muuttovalmiin talomalliston.

Pitkä edelläkävijyys ekologisissa pientaloissa – Designtalo esitteli ensimmäisenä matalaenergia- ja passiivitalot 2009/2011 – sai jatkoa 2019, kun Designtalo lanseerasi ensimmäisenä täysin hiilineutraalin ECO2-konseptinsa.

Designtalo panostaa vahvasti myös työturvallisuuteen. Tästä osoituksena on mm. oman patentoidun putoamissuojajärjestelmän kehittäminen ja käyttö.

Finnlamelli

Vuonna 1995 perustettu Finnlamelli ammentaa juurensa suomalaisen saha- ja hirsitaloteollisuuden pitkästä perinteestä ja osaamisesta. Tätä tietotaitoa jalostaen yritys nousi ekologisen hirsitalorakentamisen ja lamellihirsiteknologian johtavaksi kehittäjäksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Finnlamellin tuotannosta noin viidennes menee vientiin, pääosin Japaniin, Venäjälle ja USA:han.

Finnlamellin palvelut ulottuvat kotien ja huviloiden lisäksi myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin. Hirsitalojen sisäolosuhteet ovat ylivoimaiset, ja hirsi myös sitoo kaikista rakennusmateriaaleista eniten hiiltä.

Talliosake

Talliosake ymmärsi yhteiskunnan muuttumisesta johtuvan tarpeen ja loi nopeassa kasvussa olevan palvelun toiminnallisten tilojen tarpeessa oleville yrityksille, kuluttajille sekä vetovoimansa kasvattamista haluaville kunnille. Talliosakkeen tilat tarjoavat ratkaisun myös sijoituskohdetta hakeville kiinteistösijoittajille.