DEN GROUP =
Tilat + Kodit + Palvelut

DEN Group tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä. Tämä päämäärä on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. DEN Group tarjoaa kattavan ja jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoiman kotien ja tilojen suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön, vuokraukseen ja elinkaaripalveluihin.

Pitkälle hiotulla toteutusprosessilla pyrimme varmistamaan laadukkaan lopputuloksen asiakkaille. Tehokas ja laadukas toteutusorganisaatio pohjautuu hiottuun toimitusprosessiin. Suunnittelusta omiin tuotantolaitoksiin Nivalassa ja Alajärvellä, omaan DEN Tekniikkaan ja PohjanTeon ja PohjanGeon maarakentamiseen, koko toteutus on omissa käsissä vakiintuneiden kumppaneiden täydentämänä.

DEN Groupin tarjoama koostuu tiloista, kodeista ja palveluista. Tämän tarjoaman avulla kykenemme palvelemaan asiakkaidensa tarpeita entistä monipuolisemmin ja varmistamaan mm. ketterän toimituksen tiloille ja vaivattoman tavan hankkia täysvalmis omakotitalo. Asiakasta helpottaakseen voimme tarjota yhdellä sopimuksella ja kiinteään hintaan kokonaisurakat maatöineen ja omakotitalojen rakentamispalvelut suunnitelmineen – aina pohjarakentamisesta muuttovalmiiseen omakotitaloon saakka.

Tilat

Tiloja edustaa muunneltavia ja monikäyttöisiä tilaratkaisuja tarjoava Talliosake, joka on alansa markkinajohtaja Suomessa. Talliosake on luonut ainutlaatuisen monitoimitilakonseptin yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Tilat palvelevat käyttäjiään niin toimitiloina, harrastustiloina, varastoina kuin sijoituskohteina. Talliosake on myös rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike, joka auttaa sijoittajaa vuokratason arvioinnissa ja sopivan vuokralaisen löytämisessä. Talliosake tekee myös vuokrasopimuksen sijoittajan puolesta. Keväällä 2018 Talliosake käynnisti toiminnan Ruotsissa.

Kodit

Koteja edustavat Designtalo, Finnlamelli ja DEN Groupin ja K-raudan yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. DEN Group on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa. Tuotemerkeistä Designtalo on muuttovalmiiden, räätälöityjen omakotitalojen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä Suomessa. Designtalon rakentamisen toteutusprosessi on pitkälle hiottu, joka takaa laadukkaan lopputuloksen kaikille asiakkaille.

Lue lisää

Palvelut

DEN Groupin koteja ja tiloja täydentävät palvelut joihin kuuluvat kattavat suunnitteluun, rakentamiseen ja elinkaareen liittyvät palvelut. Palveluita laajentavat DEN Tekniikka, PohjanTeko ja PohjanGeo. DEN Tekniikka tarjoaa kattavat LVIS -palvelut rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon. PohjanTeolla ja PohjanGeolla on tehokas oma toimintamalli maarakentamiseen ja maa- ja pohjanrakennuksen sekä talonrakennuksen suunnitteluun.

Innovatiivisuutta ja rohkeaa yrittäjyyttä

DEN-konseptin kehitys on sen vahvojen brändien tarina, jota on halki vuosien leimannut rohkeiden yrittäjien näkemyksellisyys, markkinoita muuttava innovatiivisuus ja ennakkoluuloton uuden teknologian hyödyntäminen.

Designtalo

Pohjolan Design-Talo perustettiin vuonna 1989. Yritys ymmärsi markkinoiden trendit ja kuluttajien muuttuvat tarpeet. Se nousi muuttovalmis-konseptin johtavaksi kehittäjäksi ja saavutti tällä nopeimmin kasvavalla pientalosegmentillä markkinajohtajuuden.

Kotiräätälit-palvelumallissa Designtalon kotiräätälit ovat kuluttajan tukena kodin suunnittelun ensiaskeleesta kodin viimeistelyyn asti.

Designtalo on pientalojen energiatehokkuuden kehittämisen uranuurtaja. Vuonna 2011 yritys sai asuntomessukohteelleen passiivitalosertifikaatin. Vuonna 2014 se rakensi ensimmäisen lähes-nollaenergiatalokohteensa.

Finnlamelli

Vuonna 1995 perustettu Finnlamelli ammentaa juurensa suomalaisen saha- ja hirsitaloteollisuuden pitkästä perinteestä ja osaamisesta. Tätä tietotaitoa jalostaen yritys nousi ekologisen hirsitalorakentamisen ja lamellihirsiteknologian johtavaksi kehittäjäksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Finnlamellin tuotannosta noin 30 prosenttia menee vientiin, jonka päämarkkinat ovat Japanissa, Venäjällä ja USA:ssa.

Talliosake

Talliosake ymmärsi yhteiskunnan muuttumisesta johtuvan tarpeen ja loi nopeassa kasvussa olevan palvelun toiminnallisten tilojen tarpeessa oleville yrityksille, kuluttajille sekä vetovoimansa kasvattamista haluaville kunnille. Talliosakkeen tilat tarjoavat ratkaisun myös asuntosijoituskohdetta hakeville kiinteistösijoittajille. Vuonna 2018 Talliosake laajensi toimintansa Ruotsiin. Talliosake pyrkii hyödyntämään toiminnassaan ja markkinoinnissaan Big Dataa ja tekoälyä.

PohjanGeo & PohjanTeko

PohjanGeo ja PohjanTeko laajenivat muutamassa vuodessa paikallisista maanlaajuisiksi yrityksiksi, jotka maarakennuksen ja suunnittelupalvelut yhdistämällä loivat uudenlaiset ja luotettavat suunnittelu-, urakointi- ja hinnoittelumallit.