DEN Finland on Suomen suurin pientalo-rakentaja

DENin juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 400 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 226 miljoonaa euroa.

Vuonna 2023 DEN Finland toimitti yli 700 taloa.

Teemme kotiunelmista totta

Kotimainen DEN tuo yhteen pientalomarkkinoiden parhaat talobrändit sekä ihmiset, joilla on yhteinen päämäärä: kotiunelmien toteuttaminen.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti.

Asiakkaita kuuntelemalla olemme kehittäneet talomallistot, jotka ottavat huomioon kaikki nykyrakentajien tarpeet ja toiveet. Ammattitaitoisten arkkitehtien suunnittelemat valmiit talomallit muovautuvat yksilöllisiksi kodeiksi käyttäjän valintojen mukaan.

Talomme suunnitellaan ja ja valmistetaan omilla tehtaillamme Nivalassa ja Alajärvellä ja toteutetaan muuttovalmiiksi asti tontilla. Asiakaspalvelu ja myynti kulkevat asiakkaan rinnalla koko taloprojektin ajan. Näin koko toteutus on omissa ja vakiintuneiden kumppaneidemme käsissä.

Yli 30 vuoden kokemus pientalojen suunnittelusta ja rakentamisesta

DEN on syntynyt sen vahvojen brändien luoman vakaan perustan päälle.

Designtalo, aikanaan Pohjolan Design-Talo, perustettiin vuonna 1989. Designtalo toi muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille ja saavutti nopeasti markkinajohtajuuden pientalojen rakentajana. Designtalo on edelläkävijä myös ekologisissa pientaloissa: ensimmäiset matalaenergia- ja passiivitalot tulivat markkinoille 2009 ja 2011, ja vuonna 2019 Designtalo lanseerasi ensimmäisenä täysin hiilineutraalin ECO2-konseptin.

Finnlamelli perustettiin vuonna 1995 ja se ammentaa juurensa suomalaisen saha- ja hirsitaloteollisuuden pitkästä perinteestä ja osaamisesta. Finnlamelli on noussut ekologisen hirsitalorakentamisen ja lamellihirsiteknologian johtavaksi kehittäjäksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Finnlamelli rakentaa myös ekologisia ja sisäilmaltaan terveellisiä kouluja ja päiväkoteja.

Tehtävämme on toteuttaa unelmia koti kerrallaan.

DEN on vakiinnuttanut asemansa muuttovalmiiden puu- ja hirsirakenteisten kotien markkinajohtajana ja edelläkävijänä. On aika siirtyä kasvussa ja kehityksessä seuraavaan vaiheeseen.

Kehitämme tuotteita ja palveluita, jotka tekevät elämän rakentamissamme kodeissa helpommaksi ja mukavammaksi. Palvelemme asiakkaitamme erilaisissa kotiin liittyvissä tarpeissa pidempään ja kattavammin koko elinkaarella.

Toimintaamme vaikuttavat monet megatrendit, jotka otamme huomioon toiminnan suunnittelussa. Näitä ovat muun muassa demografian muutokset, kuten kaupungistuminen ja väestön vanheneminen, ilmastonmuutos, resurssiniukkuus ja teknologisoituminen. Pyrimme toimimaan aina mahdollisimman tuottavasti, tehokkaasti, laadukkaasti sekä ilmaston ja ympäristön huomioon ottaen. Hyödynnämme dataa toiminnan entistä tehokkaampaan johtamiseen ja vastuullisempien tulosten saavuttamiseen.

Tavoitteemme strategiakaudella 2021–2025:

  • Tarjota paras asiakaskokemus ja olla asiakkaiden ykkösvalinta
  • Olla halutuin kumppani toimittajillemme ja verkostollemme
  • Jatkaa vastuullisuuden laaja-alaista kehittämistä läpi kaiken toiminnan
  • Vauhdittaa alan siirtymää hiilineutraaliksi
  • Olla innostavan kulttuurin työpaikka ja haluttu työnantaja

Arvot

Vahvat arvomme ohjaavat meitä toimimaan oikein toisiamme, asiakkaitamme ja muita kohtaan.

Yhdessä valitut arvomme ovat: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus.

Vastuullisuus

DENissä vastuullisuus on yksi perusarvoistamme ja strategian keskeinen elementti. Se on osa kaikkea toimintaamme suunnittelusta ja hankinnoista lähtien aina rakentamiemme talojen elinkaaren loppuun saakka.

Johto

DEN Finland Oy:n ja DEN Group Oy:n toimitusjohtaja on Otto Tarkiainen.

DEN Finlandin johtoryhmään kuuluvat