Tule osaksi tiimiämme!

Me DEN:llä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankkeiden parissa. Olemme energinen joukkue, alamme suunnannäyttäjä ja uudistaja. Yhteinen päämäärämme on tehdä DEN:stä paras työyhteisö – tätä tavoittelemme joka päivä!

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisää tekijöitä monipuolisiin tehtäviin ympäri Suomea. Tutustu avoimiin paikkoihimme tai esittäydy meille lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen minna.pohjola@den.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka löytyy!

Deniläisten suusta:

”Hyvä ja avoin työilmapiiri.”

– Tero, 35, Elementinvalmistaja

”Huippuporukka, hyvät tuotteet ja tekemisen meininki saa innostumaan aina uudelleen ja uudelleen.”

– Ville, 43, Tehtaanjohtaja

”Mahtava tekemisen meininki pitää vireessä!”

– Raimo, 38, Myyntijohtaja

”Tinkimätön tapa tehdä töitä ja samalla rento ja viihtyisä ilmapiiri!”

– Minna, 40, Päällikkö, ihmiset ja kulttuuri

”Huikean hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Täällä mennään yhtenä joukkueena eteenpäin!”

– Suvi, 27, Markkinointipäällikkö

Avoimet työpaikat

 • Omakotitalorakentamisen työnjohtaja

  Etsimme maarakentamisen liiketoimintaamme uutta omakotitalorakentamisen työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle!

  Onko sinulla jo kokemusta omakoti-, paritalo- tai pientalokohteista? Oletko koulutustaustaltasi joko yhdyskuntatekniikan insinööri, yhdyskuntatekniikan teknikko tai oletko kenties hankkinut osaamisesi useiden vuosien saatossa työssä oppimalla? Oletko asiakaspalveluhenkinen, joustava ja toimit määrätietoisen tehokkaalla työskentelyotteella? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työnjohtaja.

  • Omakotitalorakentamisen työnjohtajana

  • huolehdit omakotitaloprojektien taloudellisesta, aikataulullisesta ja sujuvasta etenemisestä

  • vastaat omakotitaloprojektien työmaatoiminnasta ja työnvalvonnasta

  • teet yhteistyötä työmaiden toteutusryhmän sekä oman liiketoiminta-alueesi projektipäällikön kanssa

  • osallistut ennakkovalmisteluihin yhdessä alueesi projektipäällikön ja tiimisi kanssa tuoden mukaan teknisen osaamisesi

  • haet tarvittavat luvat, hoidat yhteydenpidon viranomaisten kanssa ja huolehdit, että kaikki tarpeellinen on rakentamista varten valmiina.

  • huolehdit perehdyttämisestä sekä valvot työn laatua ja työturvallisuutta

  • hoidat projektien läpiviennin tehokkaasti, taloudellisesti ja aikataulun mukaisesti. Vastaat projektin onnistumisesta

  • olet tärkeässä roolissa toimintaprosessien sekä järjestelmien kehittämisessä yhteistyössä projektipäällikön kanssa

  Me DENiläiset olemme energinen joukkue ja teemme merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

  Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen Ollille tai Timolle olli.maunula@pohjanteko.fi tai timo.saaskilahti@pohjanteko.fi viimeistään 20.6.2019 mennessä. Ollille voit myös soittaa numeroon 040 060 4222 ja kysyä tehtävästä lisää. Paikka täytetään välittömästi sopivan työntekijän löydyttyä.

 • Infra-rakentamisen työpäällikkö

  Etsimme maarakentamisen liiketoimintaamme uutta infra-rakentamisen työpäällikköä pääkaupunkiseudulle!

  Onko sinulla jo kokemusta suuremmista infra- / pohjarakennekohteista? Oletko koulutustaustaltasi joko yhdyskuntatekniikan insinööri, yhdyskuntatekniikan teknikko tai oletko kenties hankkinut osaamisesi useiden vuosien saatossa työssä oppimalla? Oletko asiakaspalveluhenkinen, joustava ja toimit määrätietoisen tehokkaalla työskentelyotteella? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työpäällikkö.

  Infra-rakentamisen työpäällikkönä

  • huolehdit projektien taloudellisesta, aitataulullisesta ja sujuvasta etenemisestä

  • vastaat projektien tarkistamisesta yhdessä laskennan kanssa myyntivaiheessa

  • toimit tiiviissä yhteistyössä tilaajan ja rakennuttajan sekä oman alueesi rakennuspäällikön kanssa

  • tutustut tontteihin sekä vastaat ennakkovalmisteluista yhdessä alueesi rakennuspäällikön ja muun organisaation kanssa tuoden mukaan teknisen osaamisesi

  • haet tarvittavat luvat, hoidat yhteydenpidon viranomaisten kanssa ja huolehdit, että kaikki tarpeellinen on rakentamista varten valmiina

  • huolehdit työvoiman riittävyydestä, perehdyttämisestä projekteille sekä valvot työn laatua ja työturvallisuutta

  • hoidat projektien läpiviennin tehokkaasti, taloudellisesti ja aikataulun mukaisesti. Vastaat projektin onnistumisesta

  • olet tärkeässä roolissa toimintaprosessien sekä järjestelmien kehittämisessä yhteistyössä projektipäällikön kanssa

  Me DENiläiset olemme energinen joukkue ja teemme merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

  Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen Karille kari.tyni@pohjanteko.fi viimeistään 20.6.2019 mennessä. Karille voit myös soittaa numeroon 040 681 4066 ja kysyä tehtävästä lisää.

 • Great Place to Work

  Me, DEN, ollaan Great Place to Workin sertifioitu hyvä työpaikka! Ihmiset ja kulttuuri – niistä on yrityksen menestys tehty. Liiketoiminnan mahdollistava osaaminen on aina ihmisten osaamista. DENissä olemme ymmärtäneet tämän ja siksi panostamme vahvaan yrityskulttuuriin ja henkilöstöjohtamiseen.

  Great Place to Work myöntää organisaatioille, joiden Trust Index on yli 70, käytettäväksi virallisen hyvän työpaikan sertifikaatin. Olemme osallistuneet GPTW-kyselyyn kaksi kertaa, ja saaneet molempien tutkimusten perusteella sertifikaatin käyttöömme. Trust Index -luku kertoo kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index luku on 55. DENin Trust Index luku on 72. Kyselyn väittämä “tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka” sai indexin 84.

  Tavoitteenamme on edelleen kehittyä ja parantaa toimintatapojamme, tinkimättömästi ja tärkeilemättömästi, niin kuin DENin tapoihin kuuluu.