Tule osaksi tiimiämme!

Me DEN:llä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankkeiden parissa. Olemme energinen joukkue, alamme suunnannäyttäjä ja uudistaja. Yhteinen päämäärämme on tehdä DEN:stä paras työyhteisö – tätä tavoittelemme joka päivä!

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisää tekijöitä monipuolisiin tehtäviin ympäri Suomea. Tutustu avoimiin paikkoihimme tai esittäydy meille lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen minna.pohjola@den.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka löytyy!

Deniläisten suusta:

”Hyvä ja avoin työilmapiiri.”

– Tero, 35, Elementinvalmistaja

”Huippuporukka, hyvät tuotteet ja tekemisen meininki saa innostumaan aina uudelleen ja uudelleen.”

– Ville, 43, Tehtaanjohtaja

”Mahtava tekemisen meininki pitää vireessä!”

– Raimo, 38, Myyntijohtaja

”Tinkimätön tapa tehdä töitä ja samalla rento ja viihtyisä ilmapiiri!”

– Minna, 40, Päällikkö, ihmiset ja kulttuuri

”Huikean hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Täällä mennään yhtenä joukkueena eteenpäin!”

– Suvi, 27, Markkinointipäällikkö

Haemme osaajia

 • Etelä-Suomi

  Maarakennus työnjohtaja

  Hei sinä maarakennuksen ammattilainen! Juuri sinä, joka olet halukas ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin urallasi. Meillä on sinulle iloisia uutisia, sillä olemme nyt vahvistamassa tiimiämme.

  Etsimme meille PohjanTeolle Maarakennus työnjohtajaa Etelä-Suomen alueelle

  Vakituisessa työnjohtajan tehtävässä työmaavaiheen johtamisen lisäksi osallistut projektien toteutukseen ja suunnitteluun. Sinulla on keskeinen rooli pitää langat kasassa, etkä hätkähdä, jos ne välillä menevät solmuun. Taitavien ongelmaratkaisukykyjesi ja mainioiden vuorovaikutustaitojen ansiosta huolehdit siitä, että työt tehdään aikataulun mukaan määräysten mukaisesti, laadusta tinkimättä.

  Odotamme sinulta ymmärrystä projektien kokonaisuudesta ja niiden läpi viemisestä kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Jämerän ja positiivisen asenteen lisäksi olet luonteeltasi rauhallinen ja järjestelmällinen, sekä omaat vahvan käytännön työnjohtotaidon. Rakennuskohteet ovat Etelä-Suomen alueella, joten matkustusvalmius on tärkeä. Infra-puolen insinööriopinnoista on ehdoton hyöty, muttei välttämättömyys.

  Me tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat!

  Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä PohjanTeon ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 15.2.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan Timolle, timo.saaskilahti@pohjanteko.fi. Timolle voit myös pirauttaa numeroon 040 867 6786 ja kysellä tehtävästä lisää.

 • Keski-Suomi

  Hirsitalomyyjä

  Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä!

  Hirsitalomyyjänä vastaat Keski-Suomen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

  Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta. Mikäli olet luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

  Kuukausipalkan ja provision sijaan voit myös halutessasi toimia yrittäjäsuhteisena edustajana.

  DENillä ja Finnlamellillä pääset mukaan rakentamaan hienoa kasvutarinaa. Saat mahdollisuuden kehittyä sekä pääset vaikuttamaan omaan urapolkuusi talon sisällä.

  Me tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat!

  Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Finnlamellin ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 18.2.2019 mennessä.

  Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan alueen myyntipäällikölle, mika.pajarinen@finnlamelli.fi.

  Lisätietoja saatavilla myös puhelimitse 040-7577143 / Mika.

 • Uusimaa ja Pirkanmaa

  Aluemyyntipäällikkö

  Etsimme kaikkien aikojen kaupantekijää PK-seudulle ja Pirkanmaalle unelmatiimiimme. Oletko se mahdollisesti sinä?

  Me Talliosakkeella tarjoamme piinkovalle myyjälle mielettömän upean työpaikan!

  Talliosake toteuttaa korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Aluemyyntipäällikön roolissa tehtävänäsi on myydä sekä vuokrata tiloja Etelä-Suomen tai Pirkanmaan alueella uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme.

  Myynti on yrityksemme ydintehtävä; meillä työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Myyjiämme tuetaan erilaisten koulutusten ja sparrausten avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä työkunto pitää fiiliksen korkeana ja tukee myyjän ja koko tiimin onnistumista. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa sinun unelmasi toteutuminen.

  Etsimme myyjää, joka arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Emme etsi kaiken jo osaavaa myyjää - haemme henkilöä, joka on tehnyt menestyksekkäästi myyntityötä jo jonkin aikaa, ja jolla on palava halu kehittyä ja oppia lisää. Tärkeintä on, että sinulla on myönteinen tekemisen asenne. Meillä hyvästä työstä saa myös tulosten mukaisen hyvän ansiotason!

  Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä; päätät itse, miten tuloksesi teet, kunhan hoidat sen, mitä yhdessä sovitaan. Jotain oleellista yrityksestämme kertoo se, että useat huippumyyjät ovat halunneet liittyä joukkoomme viime aikoina ympäri Suomea.

  Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Talliosakkeen ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2019 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan Henkalle, henri.harma@talliosake.fi. Henkalle voit myös pirauttaa torstaisin klo 14-16 numeroon 044 0350250 ja kysellä tehtävästä lisää.

 • Kokkola - Seinäjoki

  Talomyyjä

  Haluatko kehittyä talomyynnin mestariksi? Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa? Etsimme nyt Designtalon myyntitiimiimme uutta Talomyyjää.

  Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Palvelet asiakkaitamme innostavalla tavalla muuttovalmis kodin suunnitteluprosessin aikana. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja myyntijoukkueessamme.

  Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Tehtävä edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja asiakaspalvelu sekä myynti ovat sinulle luonteenomaisia. Ymmärrys pientalorakentamisesta katsotaan eduksi. Työskentelyalueesi on Kokkola-Seinäjoki -seutu.

  Designtalo on osa DEN-konsernia, ja me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme jokainen päivä! Tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Lahdelma; puh. 050 342 4004. Mikä kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si Pekalle 15.1.2019 mennessä, pekka.lahdelma@designtalo.fi.

 • Uusimaa

  Sijoitusmyynnin johtaja

  Sijoitusmyynnin johtaja, Talliosake/Den Finland, Suomi

  Etsimme näkemyksellistä ja energistä johtajaa vastaamaan Talliosakkeen sijoittajamyynnistä.

  Tarjoamme sinulle kaikkien aikojen työmahdollisuuden osana menestystarinaamme! Talliosake toteuttaa korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille.

  Sijoitusmyynnin johtajan roolissa tärkeintä on kova arvostus asiakkaitamme sekä pitkiä asiakassuhteita kohtaan. Uudessa roolissasi luot uusia sijoitustuotteita ja niille sekä olemassa oleville tuotteillemme jakelukanavia sekä myyt niitä uusille ja jo olemassa oleville sijoittaja-asiakkaillemme. Vastaat sijoitusliiketoiminnastamme koko Suomessa ja vuositasolla noin 40 miljoonan euron liikevaihdosta.

  Sinulla on palava halu kehittyä ammatillisesti ja onnistua tavoitteissasi. Etsimme sijoitusmyynnin johtajaa, joka pystyy kokemuksellaan, osaamisellaan ja innostavuudellaan valmentamaan asiantuntijamme huippusuorituksiin, tänään ja tulevaisuudessa. Arvostamme vahvaa kokemusta sijoittamisesta ja/tai sijoitustuotteiden myynnistä sekä verkostoa sijoittajien keskuudessa.

  Myynti on yrityksemme ydintehtävä; meillä myynnin työtä arvostetaan ja se myös näytetään. Koulutamme ja sparraamme henkilöstömme jatkuvasti. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä työkunto pitää fiiliksen korkeana ja tukee koko tiimin onnistumista. Palkkausmallimme on onnistumisiin kannustava. Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä; työnteon muodon päätät itse, kunhan teet tavoitteesi.

  Oletko sinä etsimämme sijoitusmyynnin johtaja? Oletko valmis haasteeseen?

  Tehtävästä antaa mielellään lisätietoja Markus Alitalo (markus.alitalo@den.fi). Hae tehtävää pian, viimeistään 13.1.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si Markukselle.

 • Turku

  Hirsitalomyyjä

 • Vantaa

  Vuokrauspalvelun assistentti

  Oletko reipas Can Do -asenteen omaava tiimipelaaja, jolla on aito palo päästä kehittymään osaksi huikeaa kasvutarinaamme? Emme oleta sinun osaavan vielä kaikkea, vaan tärkeintä on halu kehittyä kanssamme.

  Etsimme Sinua, energinen vuokrauspalvelun assistentti!

  Uudessa tehtävässäsi painottuvat erilaiset vuokrauksen ja markkinoinnin tukitehtävät. Vastaat kohteidemme hallinnasta, kuten vuokralaisten yhteydenpidosta, vuokralaskutuksesta, raportoinnista, tilojen tarkistuksesta ja tilojen ilmoittelusta eri kanavissa. Palvelet asiakkaitamme somessa, puhelimitse sekä sähköpostitse. Toimit myös Ruotsin yhtiömme yhteyshenkilönä suurasiakkaamme vuokralaskutukseen liittyen (englannin kielitaito riittää).

  Tulet työskentelemään keskeisenä osana menestyksekästä vuokrauspalvelu- ja myyntitiimiä Vantaalla. Odotamme sinulta energistä Can Do -asennetta, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä ammatillista paloa kehittyä ja oppia.

  DENissä ja Talliosakkeella pääset mukaan rakentamaan hienoa kasvutarinaa. Saat mahdollisuuden kehittyä sekä pääset vaikuttamaan omaan urapolkuusi talon sisällä.

  Me tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat!

  Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Talliosakkeen ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 26.12.2018 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan Maaritille, maarit.helander@talliosake.fi. Maaritille voit myös pirauttaa numeroon 044 5938 661 ja kysellä tehtävästä lisää.

 • Uusimaa

  Talomyyjä

  Haluatko kehittyä talomyynnin mestariksi? Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa?

  Etsimme Designtalon tiimiimme uutta talomyyjää.

  Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Palvelet innostavalla tavalla asiakkaitamme kodin suunnitteluprosessin aikana. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja myyntijoukkueessamme.

  Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Uusi tehtäväsi edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu sekä myynti ovat sinulle luonteenomaisia. Ymmärrys pientalorakentamisesta katsotaan eduksi. Työskentelyalueesi on Uusimaa.

  Designtalo on osa DEN-konsernia, ja me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme jokainen päivä! Tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Juhana; puh. 050 414 7067. Mikä kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 7.12. Juhanalle, juhana.sallinen@designtalo.fi. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 • Vantaa

  Digimarkkinoinnin koordinaattori

  Oletko halukas jättämään oman kädenjälkesi kansainvälistyvään kasvutarinaan? DENin markkinointitiimissä on nyt paikka auki sinulle, joka taidat digimarkkinointikampanjoiden hallinnan ja tunnet web-analytiikan työkalut kuin omat taskusi!

  DEN on asumiseen sekä työ- ja vapaa-ajan tilaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 500 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat toimi-, harrastus- ja varastotiloja valmistava Talliosake, muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Kotimaan markkina-alueen lisäksi pääset tukemaan aidosti kansainvälistyvää liiketoimintaa, sillä brändeistämme Talliosake tähtää voimakkaasti ulkomaille ja panostamme myös Finnlamellin kansainvälisiin vientimarkkinoihin.

  Uudessa tehtävässäsi työskentelet osana DENin tiivistä ja yhteen puhaltavaa markkinointitiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm.

  - Facebook-, Instagram ja YouTube -mainoskampanjoiden hallinta ja testaus

  - Google AdWords -kampanjoiden optimointi

  - Web-analytiikan seuraaminen

  - Mainostekstien kirjoittaminen

  - Markkinoinnin automaation toteuttaminen

  Työpisteesi sijaitsee Vantaalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta digimarkkinoinnin työkalujen käytöstä (mm. FB Business Manager, Google AdWords, Google Analytics ja Data Studio).

  Avainasemassa on positiivinen asenne työntekoon sekä erinomainen priorisointikyky, sillä etsimämme henkilö tulee työskentelemään DENin kaikkien brändien lukuun. Me DENiläiset olemme energisiä, dynaamisia ja ennen kaikkea can do -asenteen omaavia persoonia, joilla on hymy herkässä. Toivottavasti tulevalta työkaveriltammekin löytyy näitä piirteitä 😊

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 25.11.2018 Paulille, paul.fager@den.fi. Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä, tavoitat Paulin numerosta 040 670 9991.

 • Oulunsalo

  Lotus Notes -sovelluskehittäjä

  DENin liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja etsimme Oulunsalon pääkonttorille vastaamaan ERP-järjestelmän laaja-alaisesta ylläpidosta ja kehittämisestä

  Lotus Notes -sovelluskehittäjää

  Toimit monipuolisessa IT-ympäristössä ja toimenkuvaasi kuuluu toiminnanohjausjärjestelmän ohjelmointi- ja kehittämistehtävät, yhteydenpito, sekä ratkaisujen löytäminen muuttuviin tilanteisiin yhdessä yrityksen sisäisten käyttäjien kanssa. Työnkuvasi painottuu järjestelmän koodaus – ja kehitystyöhön, mutta sinulta vaaditaan myös projektikoordinointitaitoja. Yritysostoinkin kasvaneessa toimintaympäristössämme ymmärrät järjestelmäintegraatioiden merkityksen ja osallistut käyttäjätukeen sekä järjestelmäkoulutuksiin.

  Edellytämme sinulta tietojärjestelmätuntemusta, hyviä IT- taitoja, olet siis opiskellut soveltuvaa alaa kuten tietojenkäsittelyä ja ohjelmointia. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset vahvaa Lotus Notes ja Lotus Domino tuntemusta sekä web- kokemusta (JavaScript, HTML, CSS). Sinulta löytyy nopeaa reagointikykyä sekä tahtoa toimia kehitystyössä sekä käytännön tehtävissä. Omaksut uusia asioita, pystyt niitä organisoimaan ja priorisoimaan sekä haluat kehittää omaa osaamistasi. Olet parhaimmillasi pienen paineen alla ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia.

  DEN on menestyvä ja aktiivisesti kehittyvä yritys, joka huolehtii työntekijöistään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa ja edelleen kasvavassa yrityksessä osana 6 hengen dynaamista IT-tiimiämme. Tule menestymään kanssamme!

  Lähetä suomenkielinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoive 15.12.2018 mennessä osoitteeseen anna.kortesalmi@den.fi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa CIO, tietohallintopäällikkö Anna Kortesalmi, +358 50 537 8669.

 • Great Place to Work

  Me, DEN, ollaan Great Place to Workin sertifioitu hyvä työpaikka! Ihmiset ja kulttuuri – niistä on yrityksen menestys tehty. Liiketoiminnan mahdollistava osaaminen on aina ihmisten osaamista. DENissä olemme ymmärtäneet tämän ja siksi panostamme vahvaan yrityskulttuuriin ja henkilöstöjohtamiseen.

  Great Place to Work myöntää organisaatioille, joiden Trust Index on yli 70, käytettäväksi virallisen hyvän työpaikan sertifikaatin. Olemme osallistuneet GPTW-kyselyyn kaksi kertaa, ja saaneet molempien tutkimusten perusteella sertifikaatin käyttöömme. Trust Index -luku kertoo kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index luku on 55. DENin Trust Index luku on 72. Kyselyn väittämä “tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka” sai indexin 84.

  Tavoitteenamme on edelleen kehittyä ja parantaa toimintatapojamme, tinkimättömästi ja tärkeilemättömästi, niin kuin DENin tapoihin kuuluu.