Tule osaksi tiimiämme!

Me DEN:llä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankkeiden parissa. Olemme energinen joukkue, alamme suunnannäyttäjä ja uudistaja. Yhteinen päämäärämme on tehdä DEN:stä paras työyhteisö – tätä tavoittelemme joka päivä!

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisää tekijöitä monipuolisiin tehtäviin ympäri Suomea. Tutustu avoimiin paikkoihimme tai esittäydy meille lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen minna.pohjola@den.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka löytyy!

Deniläisten suusta:

”Hyvä ja avoin työilmapiiri.”

– Tero, 35, Elementinvalmistaja

”Huippuporukka, hyvät tuotteet ja tekemisen meininki saa innostumaan aina uudelleen ja uudelleen.”

– Ville, 43, Tehtaanjohtaja

”Mahtava tekemisen meininki pitää vireessä!”

– Raimo, 38, Myyntijohtaja

”Tinkimätön tapa tehdä töitä ja samalla rento ja viihtyisä ilmapiiri!”

– Minna, 40, Päällikkö, ihmiset ja kulttuuri

”Huikean hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Täällä mennään yhtenä joukkueena eteenpäin!”

– Suvi, 27, Markkinointipäällikkö

Avoimet työpaikat

 • Vientipäällikkö

  Haemme nyt Finnlamellille uutta

  VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ

  Vastaamaan huippulaatuisten hirsituotteiden uusien kansainvälisten markkinoiden avaamisesta Keski-Eurooppaan.

  Onko sinulla jo kokemusta vientimyynnistä ja haluat olla mukana rakentamassa kansainvälistä menetystarinaa? 

  Oletko kansainvälisesti orientoitunut ja kaupallisesti ajatteleva viennin rakentaja? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme vientipäällikkö.

  Tehtävänäsi on rakentaa kansainvälinen jälleenmyyntikanava kohdemarkkinoille Keski-Eurooppaan. Olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin jälleenmyyjiin/maahantuojiin, osallistut alan messuille ja rakennat uusia kontakteja. 

  Tavoitteenasi on saada merkittäviä jälleenmyyntikanavia muodostettua jo ensimmäisen vuoden aikana ja tehdä tunnetuksi sekä yritystä että laadukkaita tuotteita. Tapasi työskennellä on oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen.

  Jotta onnistuisit tehtävässä, tarvitset kokemuspohjaa vientimyynnistä ja markkinoinnista sekä Keski-Euroopan jälleenmyyntikanavista. Kokemus valmistavasta teollisuudesta ja /tai kuluttajamarkkinasta on eduksi. 

  Toivomme, että olet hyvä verkostoitumaan ja rakentamaan luottamusta. Haluat käyttää osaamistasi uudessa ympäristössä ja kansainvälisen huipputuotteen parissa. Olet tottunut matkustamaan työssäsi ja sinulla on hyvän englannin kielen taidon lisäksi joko hyvä ranskan tai saksan kielen taito.

  Työpisteesi sijaitsee Vantaalla tai kohdemaassa.

  Me DENin työntekijät olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö ja teemme vuosittain henkilöstön hyvinvointikyselyn. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

  Tule maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä! 

  Hae tehtävää 17.8.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Joonas Peuhkuri, puh. +358 40 352 1171.

 • Aluemyyntipäällikkö

  Etsimme kaikkien aikojen huippumyyjää unelmatiimiimme.

  Me Talliosakkeella haluamme tarjota piinkovalle myyjälle upean työpaikan!

  Talliosake tekee korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Tehtävänäsi on myydä tiloja niin uusille kuin vanhoille asiakkaillemme Etelä-Suomen talousalueella työnimikkeenä 

  ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ.

  Myyntityö on yrityksemme tärkein tehtävä, jonka vuoksi työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Myyjistämme pidetään hyvä huoli niin henkisesti kuin fyysisestikin erilaisten koulutusten ja sparrausten avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä vireystaso tukee myyjän onnistumista ja pitää fiiliksen korkeana. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa sinun unelmasi toteutuminen.

  Haussa myyjä, joka arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Emme etsi kaiken osaavaa myyjää – haemme sellaista, joka on tehnyt menestyksekkäästi myyntityötä jo jonkin aikaa, ja jolla on valtava halu kehittyä ja oppia lisää.

  Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: oleellista ei ole se, että olet kahdeksasta neljään töissä, vaan se, että hoidat sen, mitä sovitaan. Aluemyyntipäällikkönä raportoit suoraan myyntijohtajalle. Meillä huippumyyjälle maksetaan huippupalkka. Jotain oleellista yrityksestämme kertoo se, että useat huippumyyjät ovat halunneet liittyä joukkoomme viime vuosien aikana ympäri Suomen.

  Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 6.8. klo 13–15 sekä maanantaisin 12.8. ja 19.8. klo 13–16.

 • Aluemyyntipäällikkö sijoitusmyyntitiimiin

  Etsimme Talliosakkeen kasvavaan ja energiseen sijoitusmyyntitiimiin tavoitteellista ja aktiivista

  ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

  Talliosake toimii pienyrittäjien ja kuluttajien tilatarpeiden ratkaisijana tarjoten korkeatasoisia ja toiminnallisia tiloja. Visiona on rakentaa monipuoliseen tekemiseen soveltuvia tiloja, jotka lisäävät merkittävällä tavalla ihmisten elämänlaatua ja onnea sekä tukevat pienyrittäjien liiketoimintaa. Talliosakkeen voi ostaa omaksi, mutta asiakkaan haaveillessa tilasta, jossa voi keskittyä yrittämiseen tai harrastamiseen ilman pääoman sitoutumista, astuu kuvioon vuokraustoiminta ja sijoittajat.

  Sijoitusmyyjänä vastaat Etelä-Suomen tilojen myynnistä niin uusille kuin vanhoille sijoitusasiakkaillemme. Työ keskittyy vahvasti ratkaisu- ja asiantuntijamyyntiin sekä asiakkuuksien hoitoon ja vaatii myyjiltämme niin nopeaa toimintaa kuin kykyä pitkäjänteiseen toimintaan.

  Haluamme tiimiimme energisen tekijän, jolla on hyvä ymmärrys siitä, mitä menestyksekäs asiakkuuksien hoitaminen vaatii. Haluat hyödyntää jatkuvaa valmennustamme ja kasvaa yrityksen mukana. Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen ja sinulla on intoa tarttua tulosvastuulliseen tehtävään. Odotamme, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, hyvät arvot ja pidät liikkuvasta työstä. Myyjän oman aktiivisuuden lisäksi Talliosakkeella tehdään uusasiakashankintaa markkinoinnin ja viestinnän kautta, mutta toivomme, että innovatiivisena ja ratkaisukeskeisenä löydät myös uusia väyliä kohdata asiakkaita.

  Toimialueesi on Etelä-Suomen myyntikohteet. Työ on liikkuvaa ja toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässäsi työskentelet suoraan myyntijohtajan alaisuudessa.

  Tarjoamme sinulle työn dynaamisessa tiimissä, jossa myynnin arvostus on huipussaan ja tavoitteellinen työote kunniassa. Käytössämme on ajanmukaiset työvälineet ja tarjoamme erittäin kilpailukykyisen kuukausipalkan. Saat myös erinomaisen tuotteen edustettavaksesi! Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä halutun tuotteen parissa, kovassa kasvussa olevassa yrityksessä.

  Jos haluat olla osana huikeaa kasvutarinaa, lähetä ansioluettelosi palkkatoiveineen saman tien Baronan hakuväylää pitkin, sillä toivomme uuden Talliosakkeen aluemyyntipäällikön aloittavan tehtävässään jo elo-syyskuun aikana.

  Halutessasi lisätietoja, tartu luuriin ja vakuuta jo puhelimessa, että tämä tehtävä on kuin sinua varten luotu. Lisätietoja antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 6.8. klo 13–15 sekä maanantaina 12.8. ja 19.8. klo 13–16.

 • Talomyyjä

  Designtalon talomyyjänä toimit aktiivisessa myyntityössä vastaten asiakkaidemme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Uudenmaan alueella ja tapaat asiakkaita Vantaan Studiollamme tai asiakkaiden kotona – olet myös valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana. Olet hyvä tiimipelaaja ja tuot oman persoonasi mukaan innostavaan ja dynaamiseen työyhteisöömme.

  Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne.

  Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, alan johtavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Saat meillä erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen. Meillä saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.

  Myyntipäällikkö Juhana Sallinen vastaa mielellään tiedusteluihin tehtävästä: juhana.sallinen@designtalo.fi, puh. 050 414 7067.

  Mikäli osaat elää mukana asiakkaan unelmassa ja kertoa muuttovalmisrakentamisesta innostavalla tavalla, ota heti meihin yhteyttä! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 25.8. sähköpostilla.

 • Great Place to Work

  Me, DEN, ollaan Great Place to Workin sertifioitu hyvä työpaikka! Ihmiset ja kulttuuri – niistä on yrityksen menestys tehty. Liiketoiminnan mahdollistava osaaminen on aina ihmisten osaamista. DENissä olemme ymmärtäneet tämän ja siksi panostamme vahvaan yrityskulttuuriin ja henkilöstöjohtamiseen.

  Great Place to Work myöntää organisaatioille, joiden Trust Index on yli 70, käytettäväksi virallisen hyvän työpaikan sertifikaatin. Olemme osallistuneet GPTW-kyselyyn kaksi kertaa, ja saaneet molempien tutkimusten perusteella sertifikaatin käyttöömme. Trust Index -luku kertoo kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index luku on 55. DENin Trust Index luku on 72. Kyselyn väittämä “tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka” sai indexin 84.

  Tavoitteenamme on edelleen kehittyä ja parantaa toimintatapojamme, tinkimättömästi ja tärkeilemättömästi, niin kuin DENin tapoihin kuuluu.