Tule osaksi tiimiämme!

Me DEN:llä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankkeiden parissa. Olemme energinen joukkue, alamme suunnannäyttäjä ja uudistaja. Yhteinen päämäärämme on tehdä DEN:stä paras työyhteisö – tätä tavoittelemme joka päivä!

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisää tekijöitä monipuolisiin tehtäviin ympäri Suomea. Tutustu avoimiin paikkoihimme tai esittäydy meille lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen minna.pohjola@den.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka löytyy!

Deniläisten suusta:

“Hyvä ja avoin työilmapiiri.”

– Tero, 35, Elementinvalmistaja

“Huippuporukka, hyvät tuotteet ja tekemisen meininki saa innostumaan aina uudelleen ja uudelleen.”

– Ville, 43, Tehtaanjohtaja

“Turvallinen, mukava työpaikka. Työkavereihini voin aina luottaa.”

– Matti, 50, Talomyyjä

“Mahtava tekemisen meininki pitää vireessä!”

– Raimo, 38, Myyntijohtaja

“Tinkimätön tapa tehdä töitä ja samalla rento ja viihtyisä ilmapiiri!”

– Minna, 40, Päällikkö, ihmiset ja kulttuuri

“Denissä parasta ovat yhteishenki ja innostavat työtehtävät.”

– Suvi, 26, Markkinointivastaava

Haemme osaajia

 • Turku

  Hirsitalomyyjä Finlamelli

 • Pääsuunnittelija/projektipäällikkö, Talliosake Vantaa

  Etsimme pääsuunnittelijaa/projektipäällikköä toteuttamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia Talliosakkeen tilaunelmia. Tehtävä on uusi, vakituinen ja sijaitsee Vantaan Pakkalassa.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä kokemusta projektinhallinnasta. FISE -pätevyydet sekä suunnitteluohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

  Uudet tehtäväsi liittyvät keskeisesti hankkeiden suunnitteluun koordinointin. Vastaat oman alueesi kohteiden suunnittelusta yhteistyössä tontinhankinnan sekä myynnin kanssa. Osallistut tontinkäytön luonnosteluun ja ohjaat sidonryhmiämme ja yhteistyökumppaneitamme suunnittelussa. Otat aktiivisesti roolia viranomaisneuvotteluissa sekä rakennuslupaprosesseissa. Toimit itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa hyvässä työyhteisössä.

  DEN Group tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä. Tämä päämäärä on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. DEN Group tarjoaa kattavan ja jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoiman kotien ja tilojen suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön, vuokraukseen ja elinkaaripalveluihin.

  Talliosake on osa Den Groupia ja on luonut ainutlaatuisen toimitilakonseptin yrityksille, kuluttajille sekä sijoittajille. Talliosake on alansa markkinajohtaja ja toteuttanut yli 3000 Talliosaketilaa maanlaajuisesti. Tilat palvelevat toimitiloina, harrastustiloina, varastoina sekä sijoituskohteina.

  Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. DENillä yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme muun muassa Great Place to Work -mallin avulla.

  Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään suunnittelupäällikkömme Olli: 0401353900, olli.mustaparta@den.fi

  Hakemukset 2.11.2018 mennessä osoitteeseen olli.mustaparta@den.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 • Uusimaa

  Talomyyjä

  Haluatko kehittyä talomyynnin mestariksi? Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa?

  Etsimme tiimiimme uutta talomyyjää.

  Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Palvelet innostavalla tavalla asiakkaitamme kodin suunnitteluprosessin aikana. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja myyntijoukkueessamme.

  Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Uusi tehtäväsi edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu sekä myynti ovat sinulle luonteenomaisia. Ymmärrys pientalorakentamisesta katsotaan eduksi. Työskentelyalueesi on Uusimaa.

  Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme jokainen päivä! Tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Juhana; puh. 050 414 7067. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen juhana.sallinen@designtalo.fi. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 • Great Place to Work

  Me ollaan DEN! Ja olemme myös Great Place to Workin sertifioitu hyvä työpaikka! Ihmiset ja kulttuuri – niistä on yrityksen menestys tehty. Liiketoiminnan mahdollistava osaaminen on aina ihmisten osaamista. DENissä olemme ymmärtäneet tämän ja siksi panostamme vahvaan yrityskulttuuriin ja henkilöstöjohtamiseen.

  Great Place to Work myöntää organisaatioille, joiden Trust Index on yli 70, käytettäväksi virallisen hyvän työpaikan sertifikaatin. Me saimme sen jo ensimmäisellä kierroksella. Trust Index -luku kertoo kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index luku on 56. DENin Trust Index luku on 72. Kyselyn väittämä “tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka” sai indexin 84.

  Tavoitteenamme on edelleen kehittyä ja parantaa toimintatapojamme, tinkimättömästi ja tärkeilemättömästi, niin kuin DENin tapoihin kuuluu.