Urakoitsijamme ovat luottokumppaneitamme talotyömailla

Meille DENiläisille on kunnia-asia toimittaa asiakkaillemme Suomen parhaat pientalot: Designtalon ja Ainoakodin puutalot sekä Finnlamelli-hirsikodit.

Haemme jatkuvasti luotettavia yhteistyökumppaneita toteuttamaan asiakkaidemme unelmaa onnistuneesta omakotitalotalosta. Meillä rakentaminen sujuu: sitä johtaa DENin oma projektipäällikkö, joka toimii yhteyspisteenä asiakkaan ja työmaan välillä. Hänen vastuullaan ovat aikataulut, dokumentointi, turvallisuus, laatu ja budjetti. Lue uutisemme aiheesta »

Kumppaniltamme odotamme oma-aloitteista, huolellista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta. Arvostat työturvallisuutta ja huomioit, että olet toteuttamassa asiakkaamme isointa investointia.

Lue, mitä nykyiset kumppanimme kertovat työstään kanssamme »

Rakentamisesta vastaava johtaja Janne Kivioja:

”Meillä työnteko ei jää laitteista, ohjelmista tai prosessista kiinni!

Meillä toimintaa tilausvahvistuksesta luovutukseen ja vuositarkastukseen ohjaa oma toiminnanohjausjärjestelmä. Se on moottori, jonka kautta ohjataan kohteiden aikataulutus eri vaiheissa. Rakentamisessa toiminnanohjausjärjestelmä aikatauluttaa niin kaikkien toimijoiden työt (DEN Tekniikan sähkö- ja LVI-asennukset, aliurakoitsijoiden ja yhteistyökumppanien tehtävät) kuin tarviketoimitukset. Kohteiden suunnitelmat ja dokumentaatio löytyy järjestelmästä.

Toiminnanohjausjärjestelmää ja yleisesti kaikkia meidän prosesseja kehitetään ja uudistetaan jatkuvasti, että pysyisimme pientalorakentamisen edelläkävijänä. Meillä työskennellessä tai urakoidessa ei tarvitse miettiä, mitä milloinkin tehdään ja paljonko siitä pitäisi urakkaa saada. Me huolehdimme nämä puolestasi.

Kannamme talotoimittajana vastuun työturvallisuudesta meille kuuluvan toimituslaajuuden osalta.”

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo,  luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme  Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan  suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja  Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30  vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme  vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

Suunnittelemme, myymme ja esivalmistamme talot ja tilat itse. Rakennustyömaalla johto ja talotekniikka ovat omissa käsissämme, muista vaiheista vastaavat tutut ja turvalliset kumppanimme: elementti- ja hirsikehikon asentajat, kirvesmiehet, maalarit, laatoittajat, lattia-asentajat…