Haussa Suomen parhaat urakoitsijat Suomen parhaiden talojen rakentamiseen

Meille deniläisille on kunnia-asia toimittaa asiakkaillemme Suomen parhaat pientalot: Designtalon ja Ainoakodin puutalot sekä Finnlamellin hirsitalot.

Haemme jatkuvasti luotettavia yhteistyökumppaneita toteuttamaan asiakkaidemme unelmaa onnistuneesta omakotitalotalosta. Kumppanilta odotamme, että työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Arvostat työturvallisuutta ja huomioit, että olet toteuttamassa asiakkaamme isointa investointia.

Haemme tällä hetkellä erityisesti seuraavia ammattilaisia:

  • Pirkanmaa: Elementtiasennus- ja kirvesmiesryhmiä sekä laatoittaja
  • Keski-Suomi: Elementtiasennus- ja kirvesmiesryhmiä, laatoittajaa sekä sisutustimpuria
  • Satakunta: Kirvesmiesryhmä, laatoittajaa sekä sisutustimpuria
  • Lappi (Rovaniemi): Elementtiasennus- ja kirvesmiesryhmiä sekä laatoittaja
  • Pohjanmaa: Elementtiasennus- ja kirvesmiesryhmä
  • Etelä-Karjala: Laatoittaja

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja: rakennuspäällikkö Janne Kivioja, janne.kivioja@den.fi ja puh. 040 591 9539

Haemme myös koko Suomen alueelle hirsikehikon asentajia pystyttämään Finnlamellin muuttovalmis- ja pakettikohteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja: Asennuspäällikkö Antti Alapiha, antti.alapiha@finnlamelli.fi ja puh. 040 635 9940

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

Konsernissa työskentelee yli 450 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 178 miljoonaa euroa. DENin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot, Suomen Teollisuussijoitus sekä eräät nykyiset ja entiset työntekijät.

Rakentamisen yhteystiedot

Rakennusjohtaja Pekka Saarenketo 

Puhelin: 044 297 0291

Sähköposti: pekka.saarenketo@den.fi