DEN Finland on valittu rakentamaan Järvikylän koulu Nivalassa

DEN Finland on voittanut kilpailutuksen Järvikylän koulun rakentamisesta Nivalaan. DENillä on vankka kokemus siirrettävien oppimisympäristöjen rakentamisesta, ja Järvikylän koulu on jo toinen DENin toteuttama oppimisympäristö Nivalassa.

DEN toteuttaa koulun muuttovalmiina kokonaisurakkana tilaajan suunnitelmien pohjalta. Tilaaja on jo tehnyt maatyöt ja perustukset kohteessa, ja DEN aloittaa rakennustyöt mahdollisimman nopeasti, vielä kesäkuun aikana. Järvikylän uusi koulu valmistuu arviolta tämän vuoden loppuun mennessä.

“Valikoiduimme hankkeen toteuttajaksi tarjouskilpailun perusteella”, kertoo DEN Finlandin projektiliiketoiminnan myynnistä vastaava Tero Havinen

Järvikylän koulu rakennetaan osittain siirrettäväksi siltä varalta, että käyttötarve myöhemmin muuttuu. Kokonaisuudessaan koulu tulee olemaan kooltaan noin 1000 neliötä ja se tarjoaa tilat noin 100 oppilaalle.

DEN Finlandilla on vankka kokemus siirrettävien oppimisympäristöjen rakentamisesta. Päiväkoti tai koulu voidaan rakentaa laadukkaasti ja nopealla aikataululla sujuvien prosessien sekä ammattitaitoisten tekijöiden ansiosta. Oppimisympäristö soveltuu erityisen hyvin nopeaan ja äkilliseen tilantarpeeseen, mutta se sopii hyvin myös pysyväksi ratkaisuksi.

DENin toinen oppimisympäristö Nivalassa

Järvikylän koulu on jo toinen DENin toteuttama oppimisympäristö Nivalassa. DEN rakentaa parhaillaan myös Pirttirannan päiväkotia, joka valmistuu elokuussa. Pirttirannan päiväkodin työmaa on edennyt suunnitelmien mukaan ja valmistuu näillä näkymin aikataulussa. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Arna Grym, DEN Finland Oy
arna.grym [at] ext.den.fi | +358 40 511 2223

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Yhtiössä työskentelee lähes 400 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 101 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.