DEN Finland Oy eriyttää tilat-liiketoiminnan omaksi yhtiökseen Talliosake Oy 1.1.2023

DEN Finlandin kodit-liiketoiminta säilyy DEN Finland Oy:ssä ja tilat-liiketoiminta muodostaa vuoden 2023 alussa uuden yhtiön Talliosake Oy. Molemmat yhtiöt kuuluvat DEN Group -konserniin. 

DEN Finlandin kodit-liiketoimintaan kuuluvat brändit Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti. Tilat-liiketoimintaan kuuluu Talliosake, joka muodostaa vuoden alussa yhtiöt Talliosake Oy ja Talliosake Sweden AB. Talliosake Sweden AB on Talliosake Oy:n tytäryhtiö. 

DEN Groupin toimitusjohtajana jatkaa Jussi Niemelä. Vuoden 2023 alussa DEN Finland Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Otto Tarkiainen ja Talliosake Oy:n toimitusjohtajana Petri Nieminen. Tilat-liiketoiminnan työntekijät siirtyvät vanhoilla ehdoilla yhtiöön Talliosake Oy.

 ”Kodit ja Tilat ovat keskenään kaksi erilaista liiketoimintaa. Omistajamme näkevät molemmissa liiketoiminnoissa vielä paljon potentiaalia ja haluavat panostaa niiden kehittämiseen huomioimalla molempien liiketoiminta-alueiden erityispiirteet vielä aiempaa paremmin. Jakautuminen mahdollistaa myös erilaiset omistusjärjestelyt tulevaisuudessa”, toimitusjohtaja Jussi Niemelä kertoo.

 

Lisätiedot

Maria Mroue, markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, DEN Finland

maria.mroue [at] den.fi | +358 50 393 4974

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Finnlamelli panostaa myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.