DEN Finlandille Great Place to Work -sertifikaatti toistamiseen peräkkäin

DEN Finland on osallistunut Great Place to Work -kyselyyn nyt kaksi kertaa, ja ansainnut hyvän työpaikan sertifikaatin molemmilla vastauskerroilla. Great Place to Work myöntää sertifikaatin organisaatioille, joiden Trust Index on yli 70. 

Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index luku on 55, kun DENin Trust Index luku on 72. DEN Finland kuuluu kyselyssä suurten yritysten sarjaan.

– Olemme hyvin iloisia, että olemme juuri saaneet tuoreen hyvän työpaikan sertifikaatin Great Place to Workilta. Meille on hyvin tärkeää, että henkilöstömme voi hyvin ja on motivoitunutta. Kun huolehdimme henkilöstöstämme, se huolehtii asiakkaistamme. Uskomme, että hyvällä henkilöstökokemuksella ammattilaisemme tuottavat parhaita asiakaskokemuksia tilaunelmien parissa. Olemme kiitollisia henkilöllemme tähänastisesta matkasta ja jatkamme henkilöstöjohtamisen systemaattista kehittämistä yhdessä DEN-joukkueen kanssa.

 

Lisätietoja:

Jaakko Taivalkoski, CEO, p. 050 376 7426

Minna Pohjola, Head of People & Culture, p. 045 871 9220