DEN myöntää uusille asiakkaille hintatakuun, jonka ansiosta rakennusprojektin budjetti pitää

Moni lykkää tällä hetkellä rakennusprojektin aloittamista markkinoiden epävarmuuden takia. DENin uusi hintatakuu turvaa budjetin pitävyyden niin hintojen nousun kuin laskunkin varalta. Jos hinnat laskevat, hyvitämme erotuksen asiakkaalle. Jos hinnat nousevat, pidämme kiinni asiakkaidemme kanssa sovituista hinnoista, jolloin budjetti pitää varmasti. 

Koronapandemia nosti omakotitalobuumin pari vuotta sitten huippuunsa, mutta tänä kesänä rakennuskustannusten ja lainakorkojen nousu on saanut omakotitalon rakentamista suunnittelevat mietteliäiksi. Moni pohtii, kannattaisiko rakennusprojektia lykätä, kunnes hinnat lähtevät jälleen laskusuuntaan – tai voiko talopaketista tulla lisämaksu, jos hinnat jatkavatkin nousuaan.

Odottavalle kannalle asettuminen on ymmärrettävää, mutta tosiasia on, että tulevaisuudesta ei koskaan tiedä. Kukaan ei osaa sanoa, kuinka pitkään hintojen nousu jatkuu ja milloin hinnat lähtevät taas laskuun – vai lähtevätkö. Me DENillä olemme sitä mieltä, että rakennusprojekti kannattaa aloittaa silloin, kun aika on omalle perheelle sopiva, ja markkinoiden heilahteluja varten kannattaa suojautua muilla tavoin. 

Hintatakuu – voit tehdä päätöksen huoletta

Rakentajien turvallisuudentunnetta parantaaksemme lanseerasimme hintatakuun, joka on voimassa kaikissa uusissa talokaupoissa toistaiseksi. Jos hinnat laskevat, hyvitämme asiakkaalle erotuksen. Hinta tarkastetaan aina tiettynä kaupan yhteydessä sovittuna hetkenä. Jos hinnat nousevat, pidämme kiinni asiakkaamme kanssa sovitusta hinnasta, joten budjetti pitää.

Pieni sähkölasku – myös tulevaisuudessa​ 

Myös sähkön hinnan jyrkkä nousu aiheuttaa rakentajissa huolta. DENin Designtalo-, Finnlamelli- ja Ainoakoti-taloissa käytämme lämmönlähteinä ilmalämpöpumppua, maalämpöä ja omia tulisijoja, jotka ovat sähköpihejä ratkaisuja. Näin sähkön hinnan muutoksilta on helpompi suojautua.

Toimiva suunnittelumme säästää hukkaneliöitä, jolloin tiloja ei tarvitse lämmittää tai viilentää turhaan. Rakentamisen laatu ja oikeat materiaalivalinnat parantavat energiatehokkuutta entisestään. 

Kun valitset luotettavan kumppanin, voit nukkua yösi rauhassa​ 

Hintariskeiltä voi suojautua valitsemalla rakennusprojektiin luotettavan kumppanin. DEN on luotettava ja vakavarainen kumppani, joka saattaa taloprojektin varmasti loppuun ja on asiakkaiden tukena vielä kodin valmistumisen jälkeenkin. Kuulumme Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen vahvimpiin yrityksiin (AA+/AAA).

Valitsemalla kiinteähintaisen talotoimituksen, jonka hinta lukitaan kaupantekohetkellä, rakennustarvikkeisiin sekä raaka-aineisiin liittyvät hintariskit jäävät talopaketin toimittajalle. Muuttovalmiiseen talohankintaan on tällä hetkellä myös monissa tapauksissa helpompi saada rahoitusta, sillä pitävä budjetti on tiedossa heti alussa.

DEN on toimialan edelläkävijä vastuullisuudessa ja se näkyy esimerkiksi materiaalien ja rakentamisen laadussa, energiatehokkuudessa ja työturvallisuudessa.

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa. 

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa. 

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.