DEN valitsi Pihlan yksinoikeudella ikkunatoimittajakseen

Suomen suurin pientalovalmistaja DEN Finland Oy ja Suomen suurin ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla Group Oy ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta, jonka myötä Pihla toimittaa jatkossa yksinoikeudella ikkunat kaikkiin DENin Designtalo-, Finlamelli-, Ainoakoti- ja Talliosake-kohteisiin Suomessa. Pihlan ikkunoita on käytetty jo yli kaksikymmentä vuotta DENin valmistamissa kodeissa.

Ikkunoiden merkitys kotien suunnittelussa ja asumiskokemuksen parantamisessa kasvaa koko ajan. Syvemmän kumppanuuden myötä osapuolet pystyvät entisestään parantamaan toimitusketjun tehokkuutta, varmistamaan tuotteiden laadun ja virheettömyyden sekä vahvistamaan asiakaskokemusta.

”Uusilla, innovatiivisilla ikkunatuotteilla asumismukavuutta voidaan parantaa entisestään”, toteaa DENin hankinta- ja kehitysjohtaja Ilkka Iittiläinen. ”DEN haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja kustannustehokkaita asumisen ratkaisuja. Kumppanuutemme Pihlan kanssa tukee näitä tavoitteita erinomaisella tavalla.”

”Olemme iloisia siitä, että yhteistyömme jatkuu ja, että DEN arvostaa Pihla Groupin vahvuuksia: tehtaidemme kapasiteettia, toimitusvarmuutta ja alan parhaita innovaatioita”, toteaa Pihla Groupin liiketoimintajohtaja Minna Keränen.

Lisätietoja:

Ilkka Iittiläinen, hankinta- ja kehitysjohtaja, DEN Finland Oy
Puh. 040 670 0093, ilkka.iittilainen@den.fi

Minna Keränen, liiketoimintajohtaja, Teollinen myynti, Pihla Group Oy
Puh. 040 563 1270