DENin Tontti + Talo -paketti on riskitön vaihtoehto niin omakotitalon rakentajalle kuin rahoittajallekin

Tontti + talo -paketti on helpoin mahdollinen tapa rakentaa omakotitalo. Se sisältää nimensä mukaisesti niin valmiin rakennuspaikan kuin talopaketin viimeistelytöineen. Asiakkaan vastuulle jää vain sisustusmateriaalien valinta. Budjetti lyödään lukkoon hankkeen alussa, joten paketti on riskitön vaihtoehto niin rakentajalle kuin rahoittajallekin.

Uusi unelmien koti yhdellä sopimuksella

DENin Designtalo-tuoteperheeseen kuuluva Tontti + Talo -palvelu sopii rakentajalle, jolla ei ole sopivaa tonttia valmiina, joka ei ehdi paneutua rakentamisen kiemuroihin ja jota budjettiasiat mietityttävät.

”Maailmantilanteen nopeat muutokset ovat lisänneet asiakkaidemme huolia. Sen vuoksi haluamme tarjota palveluita, jotka tuovat asiakkaillemme mielenrauhaa omaan rakennusprojektiin. Me kannamme esimerkiksi kustannusten vaihteluihin liittyvät riskit ja huolehdimme rakentamisesta alusta loppuun. Myös rahoittajalle riskit ovat tällöin pienet, sillä pitävä budjetti on lukittu jo hankkeen alussa. Asiakkaallemme jätämme vain hauskimman osuuden: sisustusmateriaalien valinnan”, DENin Tontti + Talo -palvelusta vastaava liiketoimintapäällikkö Konsta Rautiainen kertoo.

Tontti + Talo -palvelu sisältää:

Asiakkaan vastuulle jää ainoastaan sisustusmateriaalien valinta yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa sekä varainsiirtoveron maksaminen (4 %) tontin osuudesta. Tontti + Talo -paketti sisältää kaiken muun.

Palvelu on tarjolla pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Asuntolainan saaminen rakennusprojekteihin on vaikeutunut

Koronakriisin myötä pankit ovat myöntäneet lainoja aiempaa harkitummin. Perinteiseen omakotitalon rakennushankkeeseen verrattuna DENin Tontti + talo -paketti on riskittömämpi ratkaisu myös pankille, sillä DEN vastaa hankkeesta alusta asumisvalmiin talon luovutukseen asti ja budjetti pitää aina. 

DEN Finland edustaa talobrändejä Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti

DEN Finland on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtajana ja Suomen suurin pientalotoimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus muuttovalmiiden pientalojen suunnittelusta ja rakentamisesta. DEN on vakavarainen ja luotettava kumppani rakennusprojektiin, Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa kuulumme Suomen vahvimpiin yrityksiin (AA+/AAA).

Lisätiedot

Maria Mroue, markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, DEN Finland

maria.mroue [at] den.fi | +358 50 393 4974

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.