Designtalo Auroran Ruusu on talomyyjän omalle perheelleen suunnittelema koti, jossa tyyli ja arkea helpottavat ratkaisut kohtaavat

Designtalo Auroran Ruusu on talomyyjän unelmakoti. Yksitasoinen ja moderni talo on tyylikäs ja muotokieleltään viimeistelty kokonaisuus, joka kätkee sisäänsä juuri tälle perheelle räätälöityjä ratkaisuja. Talon on suunnitellut Designtalon Nordic Classic -malliston pohjalta rakennuttajaperheen isä Tuomo Ruusunen, joka työskentelee Desingtalon myyjänä.

Kun suunnittelee työkseen muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille, tulee epäilemättä pohtineeksi, millaisia ratkaisuja valitsisi omaan unelmiensa kotiin. Designtalon myyjä Tuomo Ruusunen ja hänen puolisonsa Petra Kotsalainen ovat haaveilleet messutalon rakennuttamisesta pitkään, ja tänä vuonna unelma toteutuu, kun Designtalo Auroran Ruusu nousee Naantaliin Lounatuulen asuntomessualueelle.

 

Kompakti koti ilman hukkaneliöitä

Talo on juuri sopivan kokoinen kolmehenkiselle perheelle ja koiralle. 120 neliöön mahtuu kaikki tarvittava, mutta ei yhtään hukkaneliötä. Kodin sydän on avokeittiöstä, ruokailutilasta ja olohuoneesta koostuva yhtenäinen tila, josta avautuu koko seinän levyisten liukuovien kautta kulku suurelle terassille ja näkymä ympäröivään saaristoluontoon. Avaruutta tuo lisäksi hulppea 2,8 metrin huonekorkeus. Tuomo Ruusunen on ylpeä kodin tilaratkaisuista ja pitää itse kodin kompaktia kokoa rakennusprojektin yhtenä isona onnistumisena.

 

Talomyyjän etätyöt mahdollistaa työhuone, jossa voi ottaa vastaan asiakkaita

Tuomon talomyyjän työt kulkevat jatkossa helposti kotiin, sillä Designtalo Auroran Ruusuun on suunniteltu työtilat, joissa asiakastapaamiset järjestyvät kätevästi. Ja mikä olisikaan asiakkaalle parempi paikka päästä juttelemaan omista kotihaaveista kuin valmis Designtalo, jossa esimerkiksi eri sisustusmateriaaleihin pääsee tutustumaan helposti. Työhuoneessa neliöt ovat tehokkaimmillaan, sillä vapaa-ajalla huone muuntautuu tarvittaessa vierashuoneeksi kätevän table bedin avulla.

 

Kesällä suuri terassi tuplaa oleskelutilat

Kesällä oleskelutilat jatkuvat suurelle terassille, joka on osittain avointa ja osittain katettua tilaa. Terassi on rakennettu kotimaisen Junnikkalan ekoterassilaudasta ja se mukailee kallioisen tontin maastonmuotoja. Terassille on käynti sekä olohuoneesta että suoraan kodinhoitotiloista ja saunasta. Tummanpuhuva, lasiseinäinen sauna on perheen saunayrityksessä aiemmin työskennelleen Tuomon suunnittelema ja rakentama.

 

Arkieteinen helpottaa lapsiperhearkea

Pääsisäänkäynnin kyljessä sijaitseva arkieteinen kuranpesupisteineen helpottaa lapsi- ja koiraperhearkea ja auttaa pitämään varsinaisen eteisen siistinä.

 

DEN Finlandilla on Naantalin Asuntomessuilla kaksi kohdetta

DEN Finlandilla on tänä vuonna Asuntomessuilla kaksi kohdetta. Designtalo Auroran Ruusu on Nordic Classic -malliston pohjalta muunneltu kompakti, pienen perheen unelmakoti. Ainoakoti Villa Aalto on DEN Finlandin ja Keskon yhteistyömerkin muuttovalmis koti.

 

Median ennakkoretkipäivä Naantalin Asuntomessuille 19.5.2022

Median edustajilla on mahdollisuus tutustua Asuntomessujen kohteisiin ennakkoon 19.5.2022 klo 9–16.

Median ennakkoretkipäivänä Designtalo Auroran Ruusussa ovat tavattavissa rakennuttajat Tuomo Ruusunen ja Petra Kotsalainen, sisustussuunnittelija Kati Kokljuschkin sekä DEN Finlandin asiantuntijoita.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

 

Designtalo / DEN Finland Oy

Arna Grym

+358 40 511 2223

arna.grym@ext.den.fi

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.