Designtalo Auroran Ruusua Naantalin asuntomessualueelle rakennuttava Tuomo Ruusunen: “Ilman Asuntomessuja olisin perheetön, työtön ja koditon.”

Luonnonmaan asuntomessualueen korkeimmalle kohdalle rakentuvan Designtalo Auroran Ruusun syntytarina on suorastaan satumainen. Sekä perheen yhteinen matka että Tuomo Ruususen ura Designtalon talomyyjänä alkoivat nimittäin ihastuksesta Asuntomessuihin.

Ensikosketuksen Asuntomessuihin Tuomo Ruusunen sai jo 2-vuotiaana, kun perheen yritys kiersi 1990-luvulla messuilla esittelemässä saunoja. Myöhemmin Tuomo päätyi työskentelemään perheyrityksessä itsekin.

Rakkaus syttyi Asuntomessuilla

Tulevan elämänkumppaninsa Petra Kotsalaisen Tuomo löysi Porin Asuntomessuilta vuonna 2018. Tuomo ja Petra olivat tavanneet jo aiemmin, mutta messuilla tuttavuus syveni ensin kesäromanssiksi ja sitten parisuhteeksi. Pari vuotta myöhemmin syntyi perheen silmäterä, pieni tytär, jonka mukaan Designtalon asuntomessukohde Auroran Ruusu on saanut nimensä.

Asuntomessuilta löytyi myös työpaikka

Myös Tuomo Ruususen ja Designtalon yhteinen tarina on alkanut Asuntomessuilta. Ensiaskeleet tutustumisessa otettiin Hyvinkään Asuntomessuilla vuonna 2013, ja viimein loppuvuonna 2018 Tuomo aloitti työt Designtalon talomyyjänä.

Kun mahdollisuus messukodista tuli eteen, ja vieläpä Varsinais-Suomesta, jossa Tuomo pääasiassa työskenteli, perhe päätti tarttua siihen. Kuten Tuomo Ruusunen itse pilke silmäkulmassa sanoo, ilman Asuntomessuja hän olisi perheetön, työtön ja koditon.

Muutto Naantaliin on uusi alku uudella paikkakunnalla

Tuomon ja Petran pieni perhe koirakavereineen muuttaa Naantaliin Satakunnasta. Paikkakunnan vaihtaminen tuntui perheestä aluksi vaikealta, mutta nyt he odottavat innolla uutta alkua, jonka myötä aikaa on pitkien työmatkojen sijaan enemmän perheelle ja kodille.

Designtalo Auroran Ruusu rakentuu Lounatuulen alueelle Venda-nimisen tien varrelle. Nimi ei voisi olla sopivampi, sillä sana tarkoittaa veneen kääntöä uuteen suuntaan vastatuulen kautta. Kuinka sopivaa uusien tuulien mukaan lähteneelle perheelle.

DEN Finlandilla on Naantalin Asuntomessuilla kaksi kohdetta

DEN Finlandilla on tänä vuonna Asuntomessuilla kaksi kohdetta. Designtalo Auroran Ruusu on Nordic Classic -malliston pohjalta muunneltu kompakti, pienen perheen unelmakoti. Ainoakoti Villa Aalto on DEN Finlandin ja Keskon yhteistyömerkin muuttovalmis koti.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Designtalo / DEN Finland Oy

Arna Grym

+358 40 511 2223

arna.grym@ext.den.fi

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.