Finnlamelli julkistaa Rehti-malliston – lamellihirsikoti tulee nyt yhä useamman saataville

Hirsitalovalmistaja Finnlamelli julkaisee tänään ensimmäiset mallit uudesta Rehti-mallistostaan. Sen suunnittelun lähtökohtia ovat olleet toimivimmat ja suosituimmat rakenne- ja tilaratkaisut. Kuluttajalle muutos merkitsee helppoa hirsikotihankintaa, kohtuullista hintaa ja kokonaisuutena harkittua tilankäyttöä.

Syvällistä tietoa asumisen tarpeista, trendeistä ja toimivimmista ratkaisuista on kerätty DENin toteuttamista kodeista, joista on syntynyt 15.000 talon tietopankki. Kehitystyöhön ovat suunnittelijoiden ja kumppaniverkoston ohella osallistuneet markkinointi, myynti, asiakaspalvelu ja kustannuslaskenta.

Rehti-talot rakennetaan kotimaisesta, painumattomasta lamellihirrestä. Sen moderni ulkomuoto sopii niin maaseutu- kuin kaupunkiympäristöön. Koska hirsitalot ovat ekologisia ja sisäilmaltaan ylivoimaisia, niiden kysyntä on tasaisessa kasvussa. Rehti-mallisto antaa mahdollisuuden entistä useammalle ihmiselle asua terveellisissä, hirsitaloissa – rehti talo rehtiin hintaan.

Rehti-malliston talomalli 108 edustaa Finnlamellin uutta ajattelua

Talon hankinnasta on saatu ostajalle helppo ja suoraviivainen prosessi, jossa valinnat ovat selkeitä ja toisiinsa sopivia. Valmiiksi suunnitellun malliston rakenteita on vakioitu, mikä laskee koko toimitusketjun kustannuksia ja näkyy asiakkaan kukkarossa asti. Rehti-hirsikodit toimitetaan muuttovalmiina, kuten muutkin Finnlamellin hirsikodit.

”Tavoitteemme on ollut tehdä muuttovalmiin hirsitalon hankinnasta miellyttävä ja sujuva prosessi. Olemme tuoneet markkinoille mallisarjan, josta yhä useampi suomalainen löytää itselleen vaivattomasti hänen tarpeisiinsa ja elämäntilanteeseensa sopivan, muuttovalmiin hirsikodin”, kertoo Finnlamellin vetäjä Markku Uotinen. ”Tuomme huolella hiotun kokonaisprosessimme ja uuden, valmiiksi suunnitellun malliston ajattelumme edut myös asiakkaillemme. Rehti-mallisto on selkeästi hinnoiteltu ja tarjoaa asiakkaillemme kilpailukykyisen muuttovalmiin hirsitalovaihtoehdon.”

Finnlamelli on muuttovalmiiden hirsikotien markkinajohtaja, joka aloitti lamellihirsitalojen kehityksen ja valmistuksen Alajärvellä vuonna 1995. Se tunnetaan muun muassa painumattomasta Ryhti-hirrestä valmistetuista, muuttovalmiista hirsikodeista.

Kaikkiaan tarjolle tulee yksitoista uutta vakioitua Rehti-talomallia, jotka antavat yhä useammalle mahdollisuuden hankkia kodikseen moderni hirsitalo. ”Haluamme, että asiakkaamme saavat toteutettua kotiunelmansa stressittä ja paineetta”, toteaa Uotinen.

Lisätiedot:

Markku Uotinen, liiketoimintajohtaja, Finnlamelli
puh. 040 522 8850, markku.uotinen@finnlamelli.fi

 

Finnlamelli on osa DEN-konsernia. DEN tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: palvella kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, Keskon ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konserniin kuuluu myös talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka.

Konsernissa työskentelee lähes 500 deniläistä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 178 miljoonaa euroa. DENin pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot ja muina osakkaina Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa. Lue lisää: https://www.finnlamelli.fi/rehti/