Finnlamelli tuo markkinoille täysin uudenlaisen vapaa-ajan asuntojen malliston

24.4.2024

Finnlamelli on julkaissut uuden vapaa-ajan malliston ensimmäiset Valo-hirsihuvilamallit. Koko mallisto on suunniteltu niin, että asiakas voi ostaa sen myös täysin muuttovalmiina. Finnlamelli on osa DEN Finlandia, joka on muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijä.

Uuden malliston ensimmäiset Valo-hirsihuvilamallit on julkaistu

Uudet Valo-hirsihuvilat tarjoavat uudenlaista, modernia vapaa-ajan asumista. Isot ikkunat päästävät valon tulvimaan sisään ja tuovat maiseman osaksi sisustusta. Kahdeksasta uudesta huvilamallista löytyy yhden tai useamman makuuhuoneen huviloita erikokoisten perheiden tarpeisiin. Muutamassa mallissa lisätilaa tuo tilava parvi, jonne maisema myös avautuu harjaan asti jatkuvien ikkunoiden ansiosta.

Uudet Valo-hirsihuvilat on saatavilla asiakkaan valitsemassa toimituslaajuudessa, myös täysin muuttovalmiina.

Finnlamellin uusi vapaa-ajan mallisto laajenee kesän aikana uusilla huvilamalleilla ja tyylisuunnilla.

DEN on muuttovalmiiden pientalojen ykkönen

DEN Finlandilla on pitkä kokemus muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijänä. Designtalo, joka on osa DENiä, alkoi ensimmäisenä tehdä muuttovalmiita pientaloja jo 1990-luvulla ja lanseerasi käyttöön “muuttovalmis”-termin. Vuosikymmenien aikana prosessit ovat hioutuneet ja verkosto vahvistunut, ja tänä päivänä DEN onkin muuttovalmiiden pientalojen markkinajohtaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki K-Raudan kanssa.

Muuttovalmis tarkoittaa toimitusastetta, jossa talo on mahdollisimman valmiiksi rakennettu, ja siitä puhutaan myös avaimet käteen -toimituksena. Uudet Valo-hirsihuvilat on saatavilla myös sisustusvalmiina ja talopakettina.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Maria Mroue, markkinointi-, viestintä ja vastuullisuusjohtaja, DEN Finland
maria.mroue [at] den.fi | +358 50 393 4974

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa