Jussi Niemelä nimitetty DEN Group Oy:n toimitusjohtajaksi

Jussi Niemelä

Jussi Niemelä on nimitetty DEN Groupin toimitusjohtajaksi 3.5. alkaen. Niemelällä on kokemusta useiden kasvuyritysten, kuten Deleten ja Kotikadun menestyksekkäästä johtamisesta.

Aiempi toimitusjohtaja Pasi Tolppanen päätti alkuvuoden aikana jättää DENin toimitusjohtajan tehtävät keväällä 2021.

”Pasin johdolla olemme ottaneet isoja askelia eteenpäin kannattavuudessa, järjestelmällisessä työskentelytavassa ja useassa muussakin yrityksemme toiminnan osa-alueessa. Kiitän lämpimästi Pasia isosta panoksesta DENin kehityksen eteen”, sanoo DEN Groupin hallituksen puheenjohtaja Saku Sipola.

”Samalla toivotan suurin odotuksin Jussin tervetulleeksi luotsaamaan DENiä tulevaisuuden menestykseen ja kohti seuraavaa kasvuvaihetta. Saamme toimitusjohtajaksi kokeneen kasvuyritysten vetäjän ja innostavan johtajan. Tärkeää on sekin, että Jussi pääsee aloittamaan jo 3.5.”, iloitsee Saku.

”Otan uuden haasteen nöyränä vastaan. DENissä on tehty vuosia erinomaista työtä ja kehitetty toimialaa määrätietoisesti. Liitynkin deniläisten joukkoon kovin odotuksin. Tulemme jatkossakin ponnistelemaan alan parhaan asiakaskokemuksen puolesta”, sanoo Jussi Niemelä.