DEN Finland Oy:n Kodit- ja Tilat-liiketoiminnot jaetaan erillisiksi yhtiöiksi – ei vaikutusta päivittäiseen toimintaan

DEN Finland Oy jakaa Kodit- ja Tilat-liiketoimintonsa erillisiksi yhtiöiksi. Kodit-liiketoimintaan kuuluvat Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti. Tilat-liiketoimintaan kuuluvat Talliosake ja Talli Sweden. Muutos on tarkoitus tehdä lokakuun 2022 loppuun mennessä. Jakautumisella ei ole asiakkaille näkyviä vaikutuksia, eikä muutos vaikuta myöskään DENin henkilöstöön. 

”Jakautuminen on pääasiassa tekninen ja juridinen tapahtuma, eikä vaikuta normaaliin arkeemme juuri lainkaan. Toimintamme pysyy siis käytännössä ennallaan”, toimitusjohtaja Jussi Niemelä kertoo. 

”Kodit ja Tilat ovat keskenään kaksi erilaista liiketoimintaa ja erillisinä yrityksinä mahdollistamme läpinäkyvämmän raportoinnin ja liiketoimintojen jatkuvan kehittämisen. Omistajamme näkevät molemmissa liiketoiminnoissa vielä paljon potentiaalia ja haluavat panostaa niiden kehittämiseen huomioimalla molempien liiketoiminta-alueiden erityispiirteet vielä aiempaa paremmin. Jakautuminen mahdollistaa myös erilaiset omistusjärjestelyt tulevaisuudessa”, Niemelä kertoo. 

Asiakassopimukset säilyvät ennallaan olemassa olevilla ehdoilla. Osa sopimuksista voi siirtyä uuden yhtiön piiriin, mutta siitä tiedotetaan asiakkaita erikseen. Jakautumissuunnitelma tulee näkymään myös virallisissa kaupparekisteritiedoissa.

 

Lisätiedot

Jussi Niemelä, toimitusjohtaja, DEN Group Oy
jussi.niemela [at] den.fi

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.