Krista Pärmäkoskesta Finnlamellin brändilähettiläs

Krista Pärmäkoskesta hirsitalovalmistaja Finnlamellin uusi brändilähettiläs

Yksi Suomen suosituimmista urheilijoista, Krista Pärmäkoski, on solminut yhteistyösopimuksen DEN-konserniin kuuluvan hirsitalovalmistaja Finnlamellin kanssa. Krista edustaa Finnlamellia, joka tukee häntä huippu-urheilun uralla vähintään seuraavat kolme vuotta. Samaan aikaan suuri yleisö pääsee kurkistamaan, kuinka Kristan aloittama Finnlamelli-kodin suunnittelu- ja rakennusprojekti etenee. 

Krista Pärmäkoski Finnlamellin brändilähettiläs”Krista edustaa terveellistä elämäntapaa, jota myös Finnlamelli-kodit tarjoavat. Hänellä on laaja seuraajajoukko verkossa, ja hänen kauttaan pääsemme näyttämään, miten helppoa muuttovalmiin Finnlamelli-kodin tekeminen on – jopa maailmalla seilaavalle kiireiselle huippu-urheilijalle”, kertoo Finnlamellin vetäjä Markku Uotinen.

Rakennusprojektia varten on perustettu Instagram-tili @mahrotonmaja, jota molemmat osapuolet päivittävät.

Uusi talo kohoaa Kuortaneelle tontille, jolla Krista puolisonsa kanssa on asunut 70-luvulla rakennetussa talossa, jossa on havaittu kosteusvaurioita. Niinpä talonvalinnassa tärkeitä kriteereitä olivat terveellisyys ja turvallisuus. Alusta asti Kristalle oli selvää, että he haluavat nimenomaan hirsitalon. Hirsi on hengittävä, terveellinen ja uusiutuva rakennusaine, joka takaa huippu-urheilijalle tärkeän hyvän sisäilman.

”Finnlamellin valitsin talotoimittajaksi, koska heidän kanssaan löytyi heti yhteinen sävel tekemiseen ja yhteistyöhön. Finnlamelli tuntui heti luotettavalta kumppanilta lähteä tällaiseen isoon projektiin. Oli myös heti selvää, että uuden kotimme pitää valmistua muuttovalmiiksi asti, ja heillä on näistä vahvaa näyttöä”, kertoo Krista Pärmänkoski valinnan taustoista.

Kiireisenä, paljon kisoissa matkustavana urheilijana Krista ei pysty aktiivisesti osallistumaan talonrakennukseen – vaikka mieli tekisikin. Finnlamellin muuttovalmiin kodin toteutusmallissa kodin materiaali- ja sisustusvalinnat hoituvat vaikka kisamatkoilta. Tärkeää on myös, että Krista pystyy keskittymään täysipainoisesti omaan työhönsä, ja Finnlamelli hoitaa talon vaivattomasti valmiiksi. ”Talon toimitus ei saa stressata ja vaikuttaa palautumiseen”, kuvaa Krista itse.

Uusi talo räätälöidään Kristan perheelle täydellisesti sopivaksi loppuelämän kodiksi, joka muuntuu tarpeen mukaan elämänmuutoksissa. Taloon tulee avaran olohuone-, ruokailu- ja keittiötilan lisäksi neljä huonetta, ja huoneistoalaa yhteensä 173 neliötä.

”Uudessa kodissa odotan eniten sitä, että se on valmis, ja pääsen ensimmäisenä aamuna avaamaan liukuoven makuuhuoneesta terassille – otan vaikka kupposen kahvia ja nautiskelen siellä”, kertoo Krista itse odotuksistaan. ”Koti on minulle turvapaikka, jossa saan olla oma itseni.”

Lisätiedot:

Markku Uotinen, liiketoimintajohtaja, Finnlamelli
puh. 040 522 88 50, markku.uotinen@finnlamelli.fi

 

Muuttovalmiiden hirsikotien markkinajohtaja Finnlamelli on osa DEN-konsernia. DEN tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: palvella kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. Muita tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, K-Raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konserniin kuuluu myös talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka.

Konsernissa työskentelee lähes 500 deniläistä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 170 miljoonaa euroa. DENin pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot ja muina osakkaina Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa. Lue lisää: https://www.finnlamelli.fi/koti-krista-parmakoskelle/