Maria Mroue nimitetty DEN-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Maria Mroue on nimetty DEN-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi (CMO) sekä johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 alkaen. Marialla on markkinoinnista ja viestinnästä yli 20 vuoden kokemus, josta yli 10 vuotta monipuolista johtamiskokemusta.

”Voimme viedä yhdessä toimialaa eteenpäin kehittämällä markkinointia luomaan entistä enemmän kysyntää ja lunastamalla sekä ylittämällä asiakkaiden odotukset ylivertaisella asiakaskokemuksella. Digitalisaatio luo meille paljon mahdollisuuksia”, kertoo DEN-konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

”DEN haluaa olla kehityksen kärjessä sekä toimia alan suunnannäyttäjänä. Siksi tarvitsemme uutta osaamista ja kokemusta asiakaskokemuksen kehittämiseen ja markkinatiedolla johtamiseen. Olenkin hyvin iloinen, että saimme Maria Mrouen mukaan tiimiimme.”

”Yhtiön kasvu jatkuu suunnitellusti, ja panostamme jatkossa alan parhaaseen asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tukemiseen digitaalisten työkalujen avulla. Marian tausta ja kokemus sekä konkreettinen tekemisen ote tuovat meille uutta voimaa edesauttamaan hallittua kasvua”, summaa Niemelä.

”DENin tarina on erittäin mielenkiintoinen, joten otan innolla haasteen vastaan vahvistaaksemme yrityksen kilpailuetua ja -kykyä. On hienoa päästä tekemään töitä yhdessä toimialan parhaiden ammattilaisten kanssa”, sanoo Maria Mroue.

Lisätiedot:

Jussi Niemelä, toimitusjohtaja, DEN Group Oy
puh. 0400 462 696, jussi.niemela@den.fi

 

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, K-Raudan ja DENin yhteistyömerkki Ainoakoti, sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konsernilla on myös oma talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka.

Konsernissa työskentelee lähes 500 deniläistä ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa. DENin pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot ja muina osakkaina Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa.