Mika Perkiö DEN Group Oy:n toimitusjohtajaksi

DEN Groupin Oy:n hallitus on päättänyt nimittää konsernin toimitusjohtajaksi 18.8.2023 lähtien konsernin nykyisen talousjohtajan Mika Perkiön. Samalla toimitusjohtajan ja talousjohtajan tehtävät yhdistetään. Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Niemelä jatkaa DEN Groupissa elokuun 2023 loppuun asti. Niemelä on toiminut konsernin toimitusjohtajana toukokuusta 2021 alkaen.

Konsernin liiketoiminnot jaettiin vuoden 2023 alussa osittaisjakautumisella omiksi yhtiöikseen ja samalla liiketoimintayhtiöille DEN Finland Oy ja Talliosake Oy nimitettiin toimitusjohtajiksi Otto Tarkiainen ja Petri Nieminen. Jakautumisen myötä konsernin toimitusjohtajan rooli, johon Niemelä yhtiöön tuli, muuttui oleellisesti.

”Niemelän lähdöstä sovittiin hänen aloitteestaan hyvässä yhteisymmärryksessä ja nykyisessä tilanteessa oli luontevaa yhdistää konsernin toimitusjohtajan ja talousjohtajan roolit”, DEN Groupin hallituksen puheenjohtaja Saku Sipola kertoo.

”Haluamme kiittää Jussi Niemelää vahvasta roolista yhtiön kehittämisessä ja uudistamisessa. Samalla uskon, että nyt valittu organisaatiorakenne vahvistaa liiketoimintojemme itsenäistä kehittämistä ja tarkoituksenmukaistaa konsernin toimitusjohtajan roolin sekä sopeuttaa markkinatilanteen edellyttämällä tavalla kustannusrakennettamme”, Sipola sanoo.

”Uskon vahvasti DENin menestyksekkääseen tulevaisuuteen, olen ylpeä siitä, mitä saimme yhdessä aikaan ja haluan kiittää kaikkia DENiläisiä yhteisestä ajastamme”, Niemelä sanoo.

”Olemme tehneet tärkeitä rakenteellisia uudistuksia ja pärjänneet haastavassa markkinatilanteessa hyvin. Uskon, että vahvasta muutosjohtamis- ja rahoituskokemuksestani on varmasti hyötyä DENin lähiaikojen liiketoimintaympäristössä”, Perkiö sanoo.

Lisätiedot

Maria Mroue, markkinointi-, viestintä ja vastuullisuusjohtaja, DEN Finland

maria.mroue [at] den.fi | +358 50 393 4974