Omakotitalorakentajat toivovat nyt entistä tehokkaampia asuinneliöitä – Designtalon uusista Ideal-malleista suurin osa on kompakteja koteja

Designtalon suosittu Ideal-mallisto laajentuu 12 uudella talomallilla. Uusista malleista suurin osa sijoittuu pienempään kokoluokkaan, jossa neliöitä on tehostettu ja tiivistetty entisestään. Rakentajat toivovat nyt rakennus- ja käyttökustannuksiltaan edullisia koteja, joissa ei ole hukkaneliöitä.

Ideal-mallit ovat valmiiksi suunniteltuja, kustannuksiltaan edullisia koteja, jotka tunnetaan tehokkaasta tilankäytöstään. Kotien tehoneliöt pitävät kuitenkin sisällään kaikki ne ominaisuudet, joita rakentajat kodeiltaan toivovat.

Uusien Ideal-mallien suunnittelussa on vastattu asiakkaiden toiveisiin erilaisille tonteille soveltuvista malleista.

– Aiemmin taloista on ollut vain yksi pohjavariaatio, joka on sopinut yhdenlaiselle tontille, mutta vastaamme asiakkaiden tarpeeseen ja tarjoamme uuden mallisarjan myötä talomalleja kaikenlaisille erilaisille tonteille, kertoo Designtalon aluemyyntipäällikkö Pekka Lahdelma.

Uusien mallien myötä mallistoon saadaan myös paritalomalli, jollaista asiakkaat ovat kaivanneet.

Mallisto vastaa asiakkaiden tarpeisiin

Asiakkaat ovat vaikuttaneet Ideal-malliston kehittymiseen alkuajoista asti ja Lahdelma uskookin sen olevan yksi syy malliston suosioon.

– Kokemuksen myötä ja asiakkaiden toiveita kuuntelemalla olemme kehittäneet malliston, joka ottaa huomioon kaikki nykyrakentajien tarpeet ja vaatimukset. Tilaratkaisut ovat toimivia, ja malleista löytyy arkea helpottavat ratkaisut walk in -vaatehuoneista arkieteisiin. Tehokas tilankäyttö ja neliöiden pieneneminen ei siis tarkoita ominaisuuksista luopumista, vaan isoissa taloissa käytetyt ratkaisut mahtuvat myös neliöiltään tehokkaampiin taloihin järkevän suunnittelun ansiosta.

Ideal on helppo ja edullinen valinta rakentajalle

Ideal malliston kodit ovat ammattilaisten suunnittelemia valmiita koteja, joista asiakas voi valita omalle perheelleen sopivimman ratkaisun. Mallistossa on kymmeniä valmiiksi suunniteltuja talomalleja kompakteista kolmioista neljän makuuhuoneen perhekoteihin. Ideal-kodista saa yksilöllisen ja omannäköisen valitsemalla sisustusmateriaalit ja varusteet Designtalon laajasta valikoimasta.

Ideal-malliston uusista talomalleista kahdeksan on jo julkaistu Designtalon nettisivuilla ja loput neljä julkaistaan loppusyksyn aikana.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

 

Pekka Lahdelma, Designtalon Keski-Suomen aluemyyntipäällikkö, 

pekka.lahdelma [at] den.fi | +358 50 342 4004

 

Maria Mroue, markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, DEN Finland

maria.mroue [at] den.fi | +358 50 393 4974

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.