Otto Tarkiainen nimitetty DEN-konsernin kehitysjohtajaksi

Otto Tarkiainen on nimetty DEN-konsernin kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8. alkaen. Tarkiainen alkaa kehittää suomalaisen DENin ja sen liiketoimintojen – Designtalo, Finnlamelli, Ainoakoti ja Talliosake – prosesseja, asiakaskokemusta ja hankintaa.

Tarkiainen on yli 15 vuoden kokemus teollisuus- ja palveluliiketoiminnan toimintojen johtamisesta ja prosessien kehittämisestä sekä hankintatoimesta. Hän on aiemmin toiminut Eltelin, Maintpartnerin ja Kotikadun palveluksessa.

”Rakentamisen toimialaa ja asiakaskokemusta voidaan kehittää vielä paljonkin esimerkiksi digitalisaation ja tiedon avulla. Me haluamme alan suunnannäyttäjänä olla kehityksen kärjessä. Siksi olenkin hyvin iloinen, että saimme Oton mukaan tiimiimme”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

”Yhtiön kasvu jatkuu suunnitellusti ja panostamme jatkossa alan parhaaseen asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tukemiseen modernien työkalujen avulla. Oton tausta ja kokemus sekä konkreettinen tekemisen ote tuovat meille uutta voimaa edesauttamaan hallittua kasvua.”

”DENin tarina on erittäin mielenkiintoinen, joten otan innolla haasteen vastaan vahvistaaksemme yrityksen kilpailuetua ja -kykyä. On hienoa päästä tekemään töitä yhdessä toimialan parhaiden ammattilaisten kanssa, otan haasteen nöyränä vastaan”, sanoo Otto Tarkiainen.

Lisätiedot:

Jussi Niemelä, toimitusjohtaja, DEN
jussi.niemela@den.fi

 

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Tuotemerkkejämme ovat Ainoakodin lisäksi muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konsernilla on myös oma talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka.

Konsernissa työskentelee lähes 500 deniläistä ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa. DENin pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot ja muina osakkaina Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa.