Pirttirannan päiväkodin laajennus Nivalassa etenee aikataulusta edellä

14.5.2024

Rakentaminen käynnistyi vasta neljä viikkoa sitten, mutta työmaa etenee jo muutaman viikon aikataulua edellä. Laajennuksen toteuttaa Finnlamelli, jolla on vankka kokemus hirsisten oppimisympäristöjen rakentamisesta. 

Finnlamellin kehittämä hirsinen oppimisympäristö soveltuu erityisen hyvin nopeaan ja äkilliseen tilantarpeeseen, sillä sen toimitusaika on parhaimmillaan vain 16 viikkoa. Myös Pirttirannan päiväkodin laajennuksella on tiukka aikataulu: sopimuksen solmimisesta muuttovalmiiseen rakennukseen on varattu neljä kuukautta. Neljän viikon jälkeen työmaa on jo reilusti edellä aikataulusta, mikä enteilee hyvää valmistumisaikataululle.

Hyvät työntekijät ja onnistuneet urakoitsijavalinnat

Pirttirannan työmaata johtava projektipäällikkö Janne Kivioja DEN Finlandilta kiittää vauhdikkaasta etenemisestä niin urakoitsijoita kuin omaa henkilöstöäkin.

– On hieno saavutus, että olemme jo tässä vaiheessa näin paljon edellä aikataulusta. Se kertoo onnistuneista urakoitsijavalinnoista ja sitoutuneista työntekijöistä. Saan olla erittäin ylpeä tästä porukasta.

Prosessit, yhteistyö ja rakentamisen laatu hiottu huippuunsa

Laadukkaista hirsirakennuksistaan tunnettu Finnlamelli on osa DEN Finlandia, jossa on viime vuosina tehty pitkäjänteisesti työtä rakentamisen laadun ja tehokkuuden parantamiseksi sekä prosessien kehittämiseksi.

– Rakennustyömailla kehitystyö näkyy hyvänä suunnitteluna, tehtaiden ja rakentamisen jouhevana yhteistyönä, työn laadukkaana jälkenä sekä kohteiden valmistumisena aikataulussa. Tai kuten Pirttirannan tapauksessa, suunniteltua nopeammassa aikataulussa, kertoo DENin markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maria Mroue.

Neljässä viikossa huomattavaa edistystä työmaalla

Työmaa on edennyt viikko viikolta nopeasti, ja vaikka työtä riittääkin vielä moneksi viikoksi, tontilla on neljän viikon jälkeen jo varsin valmiin näköinen rakennus.

Päiväkodin laajennus valmistuu elokuussa

Pirttirannan päiväkodin laajennus toteutetaan osittain siirrettävänä. Valmiit suunnitelmat ja piirustukset ovat tulleet suoraan tilaajalta, ja opetushenkilökunta on osallistunut rakennuksen suunnitteluun. 650-neliöinen laajennus valmistuu elokuussa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Maria Mroue, markkinointi-, viestintä ja vastuullisuusjohtaja, DEN Finland
maria.mroue [at] den.fi | +358 50 393 4974

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Yhtiössä työskentelee lähes 400 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 101 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.