Talliosake pilotoi avaimettomia varasto-, toimitila- ja harrastetiloja Hämeenlinnassa

Talliosake avaa maaliskuun alussa ensimmäiset täysin avaimettomat varasto-, toimitila- ja harrastetallit Hämeenlinnassa. Tilojen käyntiovissa on mobiiliavaimella toimiva lukko. Älypuhelimen sovelluksesta käyttäjä voi myös jakaa mobiiliavaimen ajoitetusti muille.

Avaimettomuus on viimeisin innovaatio jatkuvasti kehittyvissä Talliosake-tiloissa.

”Olemme aina kuunnelleet tarkkaan markkinoiden tarpeita ja tehneet niitä täyttäviä ratkaisuja. Varsinaisesti muita näin monipuolisia tilakonsepteja tekeviä yrityksiä ei edes ole”, kertoo Talliosakkeen vetäjä Markus Alitalo. Alun autotalli- ja varastotiloista tuotantoa on laajennettu hyvin varusteltuihin, muuntuviin monikäyttötiloihin, joita voidaan kaavamääräysten mukaisesti käyttää erityyppisiin aktiviteetteihin.

Kaikkiaan Talliosake on kymmenvuotisen taipaleensa aikana toteuttanut noin viisituhatta tilaa, joita käyttävät sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Nyt avatut älylukolliset Talliosake-tilat ovat kaikki vuokratiloja. Monista muista kohteista tilan voi myös ostaa omakseen.

 

Avaimettomuudella useita etuja

Avaimettomuus ratkaisee useita fyysisiin avaimiin liittyneitä ongelmia. Avaimettoman tilan käyttäjä hallitsee lukkoaan myös etänä ja voi tarvittaessa jakaa vaikkapa tavarantoimittajille hetkellisen, ajoitetun tai jatkuvan mobiiliavaimen tilaan. Tämä helpottaa erityisesti yritysten tavaraliikennettä.
Talliosakkeen mobiilisti avattava lukko

Kun fyysisiä avaimia ei ole, niitä ei voi enää hukata. ”Avain” on käyttäjän puhelimessa. Lukkoja ei tarvitse vaihtaa, avaimia hallita jossain tai ajella toimittamassa niitä ympäriinsä. Lisäksi, koska avaimeton lukko on käyntiovessa, koko nosto-ovea ei tarvitse avata eikä esimerkiksi talvella lämpö karkaa tilasta.

Talliosakkeen avaimettomat tilat aukeavat kännykällä
Talliosakkeen aluepäällikkö Sanna Satukangas avaa oven kännykällään.

”Rollockin avaimettomat lukot ovat toistaiseksi erikoisuus. Mäkelä 2 on pilottikohde”, kertoo vuokrauksesta vastaava Maarit Helander Talliosakkeelta.

Hämeenlinnan uudessa avaimettomassa hallissa tilakoot vaihtelevat 25 neliöstä aina korkeisiin, 65-neliöisiiin parvellisiin tiloihin. Tiloissa on hiekan- ja öljynerotuskaivo lattiassa, parvellisissa myös vessa ja vesipiste. Tilat ovat asiakkaan käytössä ympäri vuorokauden.

 

Lisätiedot:

Maarit Helander, vuokrauspalvelun johtaja, Talliosake
puh. 044 5938 661, maarit.helander@talliosake.fi

 

Talliosake on osa DEN-konsernia. DEN tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: palvella kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, K-Raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konserniin kuuluu myös talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka. Talliosake toimii myös Ruotsissa.

Konsernissa työskentelee lähes 500 deniläistä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 170 miljoonaa euroa. DENin pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot ja muina osakkaina Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa. Lue lisää: https://www.talliosake.fi/