Kumppanilausunnot

Hannu-Matti Korkeakangas, HH Asennus Oy

”Kokonaisuutena DENin toiminta on mielestäni ammattitaitoista ja jatkuvasti kehittyvää.”

”Olen aloittanut Designtalon kohteissa työskentelyn aliurakoitsijan työntekijänä vuonna 2004, ja yrittäjänä vuodesta 2008. Olen toiminut loppu-urakoitsijana ja elementtiasentajana, nykyisin elementtiasentajana pääasiassa Keski- ja Pohjois-Suomessa. Työkohteita on takana noin 270.

DENille on helppo tehdä töitä, toiminta on ammattitaitoista ja tekijät otetaan hyvin huomioon suunnitteluratkaisuissa. DENillä erityistä on työturvallisuuteen panostaminen muutenkin kuin puheissa. Heillä on hyvä telinejärjestelmä, joka mahdollistaa turvallisen elementtiasennuksen.”

Taneli Moilanen, Tmi

”Olen tykännyt DENin kohteista kautta aikain. Työn nopea tempo, monet toistot ja kilpailuhenkiset työtoverit ovat hioneet turhat liikkeet pois.”

”Tein kirvesmiehenä toisen palkkalistoilla vuodesta 2011 Designtalon elementtiasennus- ja loppu-urakoita vuoden 2015 kevääseen asti, jolloin siirryin isommille työmaille. 2018 entinen työkaverini houkutteli toiminimen perustamiseen ja DENin urakoitsijaksi. Nyt on yli kaksi ja puoli vuotta vierähtänyt urakoitsijana, eikä voi sanoa katuvansa valintaa.

Työturvallisuuden suhteen DEN on selvästi edelläkävijä muihin pientalovalmistajiin verrattuna, eikä näytä sekään riittävän.

Koen että DENin tekijäystävällinen rakennesuunnittelu, monipuolisine detaljeineen opetti minua aikanaan rakentamisen saloihin. Rakenteita on selvästi pyritty vuosien varrella kehittämään parempaan, ja materiaalit on olleet laadukkaita ja mukavaa työstettävää. Koko rakentamisen ketju logistiikasta työnjohtajiin toimii! Urakoitsijana tälläinen pohja on helppo. Markkinointia ei tarvitse, vaan DENin kautta hoituu myynti ja itse voi valita mitä ja minkä verran haluaa tehdä.

Yritin kerran laskea kaikki DENin kohteeni, siinä onnistumatta. Alue on kuitenkin laaja missä taloja ollut tekemässä ja yltää aina Kittilästä Helsinkiin Sundbergin aluerakentamiskohteeseen. On niitä varmasti yli 50, mutta ei ehkä ihan sataan yllä.

Olen monin tavoin tyytyväinen Denin toimintaan kokonaisuudessaan. Jotakin kehitettävääkin aina on ja niistä tietenkin heti ilmotellaan ylemmälle taholle. Mielellään jatkan yhteistyötä DENin kanssa. Suosittelen kyllä etenkin tuoreille yrittäjille, hyvä pohja aloitella omaa yritystoimintaa.”

Johan Alm, Alm & Hedman Oy Ab

”DEN on hyvä ja vahva yritys, ja asiat toimii ylensä hyvin.”

Aloimme vuonna 2004 tehdä DENille maalaushommia. Se on toiminut tosi hyvin! Olemme  niin iloisia, kun meidän yhteystyö on kestänyt ja toiminnut näin pitkän aikaa. Ja toivon että se kestää vielä monta vuotta.

Teemme maalaustyö- ja loppu-urakkahommia Vaasan aluella. Kohteita on ollut yli sata. Eikä olla koskaan joutuneet odottamaan maksuja.