DEN Groupista Great Place to Work -sertifioitu hyvä työpaikka

Great Place to Work on myöntänyt DEN Groupille hyvän työpaikan sertifikaatin. Great Place to Work myöntää sertifikaatin organisaatioille, joiden Trust Index on yli 70. 

Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index luku on 56, kun DENin Trust Index luku on 72. Kyselyn väittämä ”tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka” sai indeksiluvun 84.

– Yrityksen menestys on tehty ihmisistä ja kulttuurista, ja liiketoiminnan mahdollistava osaaminen on aina ihmisten osaamista. DENissä olemme ymmärtäneet tämän ja siksi panostamme vahvaan yrityskulttuuriin ja henkilöstöjohtamiseen. Annan ison kiitoksen koko DENin henkilöstölle, joka on tämän tuloksen tehnyt, nyt hiljattain ja DENin eri osissa jo vuosien ajan. Tavoitteenamme on edelleen kehittyä ja parantaa toimintatapojamme, tinkimättömästi ja tärkeilemättömästi, niin kuin DENin tapoihin kuuluu, sanoo toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski. 

Lisätietoja

DEN Group Oy
Jaakko Taivalkoski, toimitusjohtaja
puh. +358 50 376 7426

 

DEN Group Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen sekä muunneltavien ja monikäyttöisten tilaratkaisujen valmistaja ja palvelujen tuottaja. Yrityksen palveluksessa on noin 500 henkilöä. DENin pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Yrityksen merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa. DEN Groupiin kuuluvat muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Designtalo, yrityksen yhdessä K-Raudan kanssa omistama Ainoakoti-brändi, hirsivalmistaja Finnlamelli, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake, maarakennusyhtiö PohjanTeko, maa-, pohja- ja talonrakentamisen suunnitteluyhtiö PohjanGeo sekä taloteknisiä palveluita tarjoava DEN Tekniikka.