Rakennuttajayhtiöt valitsevat DEN Finlandin toistuvasti yhteistyökumppaniksi taloyhtiöhankkeisiin

DEN on tunnettu laadukkaiden pientalokotien rakentajana, mutta viime vuosina julkisten ja B2B-hankkeiden osuus liiketoiminnasta on kasvanut. DEN rakentaa esimerkiksi päiväkoteja, kouluja, ravintoloita ja kokonaisia taloyhtiöitä.

Helsinkiläinen rakennuttaja Purosointu Oy aloittaa syyskuussa yhdessä DENin kanssa kahden erillistalon ja yhden paritalon B2B-hankkeen ja muitakin yhteishankkeita on jo suunnitteilla. Rakennuttajayhtiö KodikasKoti Espoo Oy on toteuttanut DENin kanssa jo 13 yhteistä rakennushanketta.

DEN on taloudellisesti vakaa yhteistyökumppani

Asiakasyhtiöt arvostavat DENin pitkää historiaa, hyvää mainetta, luotettavuutta, hankkeiden nopeaa läpimenoaikaa, kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua sekä ennen kaikkea taloudellista vakautta.

Rakennusala on ollut jo pitkään vaikeuksissa markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation takia. DEN Finland on kuitenkin onnistunut sopeuttamaan toimintaansa ja jopa parantamaan kannattavuuttaan, mikä vahvistaa sen kilpailuasemaa entisestään.

Rakennuttajayhtiö Purosointu Oy:n toimitusjohtaja Tony Hagelberg kertoo tehneensä yhteistyötä useiden suomalaisten talotoimittajien kanssa ja DENin erottautuvan edukseen monessakin suhteessa.

– Rakentamisessa tulee aina ongelmia, mutta se miten ongelmat hoidetaan, se on se mikä ratkaisee. Iso syy, miksi me valitsimme DENin on se, että ongelmia ei paineta villaisella, vaan niihin puututaan ja ne korjataan nopealla aikataululla. Olen ollut tyytyväinen DENiin, se on isoksi taloksi yllättävän notkea.

Koko projekti yhden sopimuksen alle

DENin ammattirakentamisen myyntipäällikkö Harri Ruokonen kertoo, että yritysasiakkaat arvostavat DENin avaimet käteen -palvelua:

– Meidän vahvuutemme on se, että maatöitä lukuunottamatta meiltä saa kaiken muun yhden sopimuksen alle. Asiakkaille on tärkeää, että heidän ei tarvitse tehdä useita sopimuksia lukuisten toimijoiden kanssa ja koordinoida niiden toteutumista oikeassa järjestyksessä ja aikataulussa. Yksi sopimus riittää. Asiakkaat ovat myös iloisesti yllättyneitä, että heidän ei tarvitse itse ruveta piirtämään kuvia, vaan meiltä saa heti alussa suoraan tontille piirretyt kuvat.

Myös Tony Hagelberg kiittelee yhden sopimuksen palvelua.

– DEN ei ole hintalapultaan halvin, mutta erityisesti tässä taloustilanteessa on tärkeää, että työmaalla ei ole kymmeniä eri urakoitsijoita pyörimässä ja DENiltä palvelun saa avaimet käteen -periaatteella. Se tulee loppupeleissä halvimmaksi, että minun ei tarvitse käyttää aikaa urakoitsijoiden paimentamiseen, vaan voin keskittyä muuhun.

Hagelberg kiittelee myös DENin pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa showroomia, jossa loppuasiakas voi käydä valitsemassa oman kotinsa sisustusmateriaalit.

– Asiakasmuutokset ovat todella työläs vaihe rakennusprojektissa, mutta DENin kanssa tähänkään ei tarvitse käyttää omaa aikaa.

“Talot valmistuvat ongelmitta, olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön”

KodikasKoti Espoo on rakennuttanut yhdessä DENin kanssa jo 13 taloa ja yhtiön toimitusjohtaja Maria Trofimova on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.

– DENillä on hyvä tiimi ammattilaisia kaikilla organisaatiotasoilla: myynnissä, projektinhallinnassa ja takuupuolella. Tarpeisiimme vastataan nopeasti, ja DEN tukee meitä hyvin. DENin vahvuuksia ovat talon laatu, luotettava toimitusaika, tunnustettu tuotemerkki markkinoilla, hyvä hinta-laatusuhde, luotettava organisaatio, asiakaslähtöinen lähestymistapa ja halu tehdä pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Arna Grym, viestinnän kumppani, DEN Finland

arna.grym [at] ext.den.fi | +358 40 511 2223

Harri Ruokonen, DENin ammattirakentamisen myyntipäällikkö

harri.ruokonen [at] den.fi. | +358 50 541 8790